Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во продолжение мил, ти го приложувам текстот, затоа што песната ја нема ни на јутуб... Ни таму не се до толку...:smir:Сузама сам лепио тапете nemalo vakov tekst nikad!!!Ja sum slusal prvpat folk u vojska koa bev u JNA, ima losi neeticki tekstovi kaj peackite posto oni se praat kao kurvi kod tebe su mi ostale moje gacice ili danas sve mi daje a sutra me nece, ama ne e se takvo, imas i dobri i toa epten dobri tekstovi iako najveke se slusa bas takvi kao bum cile bum i da mi kupis Mile suknjicu od svile use na vremeto Brena bese takva i se napuni so pari bas so takvi sranja.A za melosot ne treba da se zbori toa e stvar na vkus a de gustibus non est disputandum- za vkusovi ne se spori. Ja nikad neam slusano folk ili turbo folk ama u vojska koa bev pocnav da slusam i sega mnogu izbiram, ima mnooogu skart vo taa muzika i najcesto bas skartot pa najveke se slusa.ja sum slusal i turski i arapski turbo folk ne gi razbiram tekstovite ama ritamot e turbo isto samo epten orientalno.
Ти мене ми збориш?ако сакаш и занзибар оди...ама не ги плукајте луѓето шо ја слушаат таа музика оти не се одредува човек по музиката сепак тоа е негово право...
Да, тоа е текст, заебантски текстабе тоа ли се песни?
ЦИТАТ ОД ПЕСНА!
ЕЈ РИКИ МАРТИНЕ!
БРАТЕ СВАТИ МЕ! НЕМОТАЈ СЕ ОКО ЊЕ!
ЕЈ РИКИ МАРТИНЕ!
БРАТЕ СВАТИ МЕ!ДОБИЧЕШ БАТИНЕ!
Тоа ли е текст бе?
Turbo folk (a mish mash of oriental rhythms played on cheap organs, heartbreaking lyrics usually sung by slutty looking female singers - called "pevaljkas")
која музика не е за комерцијални цели бе, дај не заебавај...
ама не музика на другар твој кој со друштво прави песни во гаража со компјутер, туку музика која е популарна меѓу големи народни маси...
ој во шведска, данска, германија, америка, австралија, канада... да виш миле китич како полнит кафани и како се слушат турбофолков...
иначе... зш кантри музика не слушат цел свет?
Каков пост еј![]()
Знам англиски и слушам се од македонско, преку српско-хрватско, бугарско, преку англиско па се до азиско-афричко...
Не е јазикот бариера воопшто...
И не е точно дека го пуштаат само по кафани... еден од најтипичните видови журка во дискотека оди вака:
1. Техно/Хаус/Слична електронска музика
2. Комерцијална поп/рок/хип хоп/рнб музика на англиски јазик
3. Комерцијална поп/рок/хип хоп/рнб музика на македонски јазик
4. Комерцијална поп/рок/хип хоп/рнб музика на јазиците од екс/ју републиките
5. Турбо фолк
6. Токсикологија
:back::back::back: