За оние кои бладаат за техното трансот и сл. дека не чини, Турбо-Фолк значи Турбо(техно, електронска подлога ) на која додаваш Фолк, е сега како неможете да слушате електронска музика а вени сечете на турбо фолков. Ај објаснете ми????????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе што сте запнале само вреѓате сите за турбо фолкот.
Јас слушам секаков тип на музика па слушам и турбо-фолк. Не ми пречи ни да се дружам со некој што е турбофолкераш или металец или рапер или слично.
Најмногу се нервирам со некои особи кои серат по форумиве против, а ги знаат сите песни.
Кога бев на апсолвентска екскурзија, имаше во автобусот шмизли и фраери кои не слушаа таков тип на музика. Ама кога се испијанивме, кога почнаа јас се најдов затечен, ги знаеа сите турбо фолк хитови и ме фрлија во сенка.
Друго ми е муабетот. Кој слуша нека слуша. Како што на некој му е чудно како може да се слуша турбо фолк, на други му е чудно како може да се слуша метал, реге, панк, транс и сл. :salut:
абе на вас која музика ви лежи да пиете, рап, метал, поп, транс, хаус, ......
абе на вас која музика ви лежи да пиете, рап, метал, поп, транс, хаус, ......
А бе се знаа за пиене....Турбо фолк...![]()
се согласувам со првиот пост мислам стварно сите викатееее неее јас несушам такво срање а уствари сите ко ќе ве видиме по кафичи откачвите на такви песни.
Прво и основно јас неслушам турбо фолк,ама на добра журка каде шо сите се веселат и пеат такви песни срамота е ти само да сејш и да чутиш:wink:
Чисти пример еден другар со мене шо учеше до 8мо на денот на полуматурата(во битола праевме бај д веј)ни идат всоба и викат или Тиесто да го дават или јас ќе си седам всоба. Добро и јас слушам таква музика ама то незначи дека нетреба да знам и други песни.И ко дојде вечерта испадна дека тој навеќе се веселеше на таквите песни...
Заклучок:Ретки се таквите шо мразат турбо фолк,се останато по кафани,на свадби или вака на некои веселби добро откачуват
Hehe me nasmeja za ova :smir:Жалам што ќе ве разочарам сите фанови на турбо фолкот ,али веќе не постои турбо фолк.....
Еве проверете и самите
![]()