Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.metalstorm.net
Смрт за Турбофолкери .. да Живеат Металците 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со самото ова се прогласи себе си за „Металец“ ??Смрт за Турбофолкери .. да Живеат Металците![]()
Со самото ова се прогласи себе си за „Металец“ ??
Металци се луѓе што работат во металургија..
Како и да е постојат луѓе што слушаат метал..
Абе мртов пијан сум не ми замеравај само цензурирано :cug:
Не сум баш металец, неам дугачка коса и ова она .. :music3:
Незнам во какви кафани идеш , ама јас во повеќето кафани што идам се слуша изворно македонско..Јас слушам Рок али сум приметил луѓе кои тврдат дека не поднесуваат турбо-фолк идат по кафани. Ако идат по кафани се знае каква музика се слуша.
Ми го зеде зборот Блајнд. И јас не слушам турбофолк, ама понекогаш одам во кафани и ги слушам македонските народни песни. Нема веројатно да частам за некој медал со певачица на маса која ми урла за никотини, ѕидови, аспирини, направи ми сина и што не.Незнам во какви кафани идеш , ама јас во повеќето кафани што идам се слуша изворно македонско..
Македонско Девојче
Јовано Јованке ...
Или сега и тоа е Турбофолк и го пеат плавуши со деколте до колена и цицки трилитарки?
металци сите шо се прат нешо посебно...на многу забави од нивна страна имам присуствувано ке си почнат со својата музика нормално..ама кога веке ке се испијанат бараат Миле Китич
Тие не се прави металци !
како не е...дефинитивно не е музика тоа....