E што е де турбофолкот?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Значи мене нешто друго ми е чудно. Никој тука па и во цела Македонија не слуша турбофолк, а преку викенд а се пушти турбофолк сите откачуваат како да се нафискани. Јас слушајмсе што можам да го поднесам. Значи кај мене у винампот има и рап и рок и турбофолк. Ама глупо ми е што сите плукаат по него, а од сите тие што плукаат по него кога ќе дојде викенд и чќе отидат у диско скренуваат на Цеца, Лепа Брена, Амадеус, Аца Лукас и ред други.

Јас не слушам турбофолк има само 2 момички од нашто друштво шо слушат ама покрај нас слушат и техно.Иначе и техно ногу не поднесувам слушам рок и метал ама покрај другарките морам да слушам и техно ама не лудувам на таа музика како да сум нафиксана.Едноставно не се пронаоѓам во другите жанрови...

Значи мене нешто друго ми е чудно. Никој тука па и во цела Македонија не слуша турбофолк, а преку викенд а се пушти турбофолк сите откачуваат како да се нафискани. Јас слушајмсе што можам да го поднесам. Значи кај мене у винампот има и рап и рок и турбофолк. Ама глупо ми е што сите плукаат по него, а од сите тие што плукаат по него кога ќе дојде викенд и чќе отидат у диско скренуваат на Цеца, Лепа Брена, Амадеус, Аца Лукас и ред други.

Убаво кажано. Нема кој не знае бар некоја турбофолк песна,а и како да не знаеш кога на секој агол ечи таква музика.

Еден пример:
Другарка ми се прави металка, седнуваме во комбето почнува некоја турбофолк песна таа пее,пее јас ја гледам и незнам што да и кажам.

До пред некоја година и јас слушав турбофолк, сега слушам од се по нешто, а избегнувам турбофолк.Неможам да го поднесам,ама тоа не значи дека ми сметаат луѓето што слушаат таква музика. Тоа е нивен избор како и на кој било друг кој се определил за кој било друг правец на музиката.

Турбофолкот е забава за сексуално загрозени луѓе.
:pos2::pos2::pos2:
Абе турбофолкот е неизлечива болест.....
тешко им на тие што се веќе заразени..
п.с Почивајте во немир турбофолкери!

Убаво кажано. Нема кој не знае бар некоја турбофолк песна,а и како да не знаеш кога на секој агол ечи таква музика.

Еден пример:
Другарка ми се прави металка, седнуваме во комбето почнува некоја турбофолк песна таа пее,пее јас ја гледам и незнам што да и кажам.

До пред некоја година и јас слушав турбофолк, сега слушам од се по нешто, а избегнувам турбофолк.Неможам да го поднесам,ама тоа не значи дека ми сметаат луѓето што слушаат таква музика. Тоа е нивен избор како и на кој било друг кој се определил за кој било друг правец на музиката.
Jaс знам само една песна турбофолк онаа Еј Рики Мартине.
Мн хардкор текс има.
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Jaс знам само една песна турбофолк онаа Еј Рики Мартине.
Мн хардкор текс има.
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Појма немате. Сите сте како цитираниов металец.
Не знаете да разликувате заебанција од музика а се праите паметни на голема врата.
Аш медиокритети.

Музика за оние кои не успеале да завршат нешто поштено у животот, па бар поштено да си заработуваат - комерцијална музика без никаква умтеност. Луѓе со основно на кои им е срам да шиткаат пуканки пред бисер или да рибаат плочки или па луѓе со факултет, али со интелегенција како дете од второ одделение.

Турбо Фолк се вибрато грлени звуци кои ги прават стари тетки така што создаваат вибрации со пластични цицки поголеми од главата на седумгодишни деца.

Еве едно турбофолкерско мадафака песниче од кое срце затреперува:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom