Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.601
- Поени од реакции
- 22.597
Денеска во Вест/Утрински/Дневник има прилог за Европското.
Арно што прочитав.. .. Ги прошетав 3те трафики во Валандово, среќа во последната имаше останато само еден Утрински, па земав..Денеска во Вест/Утрински/Дневник има прилог за Европското.
Ај објасни што се има во Алманахот и кај се продава?Арно што прочитав.. .. Ги прошетав 3те трафики во Валандово, среќа во последната имаше останато само еден Утрински, па земав..
Алманахот е ептен убав иначе... Ама па 80 денари не ми се дава...
http://off.net.mk/sites/default/files/offside/2012/06/04/off.net.mk-euro2012.xlsај ако знае некој нека ми даде распоред на натпреварите од европското ама на македонски не на англиски напишано
Напротив, ако е оној Златко или некој негов колега ретарда од Канал 5 на радио боље ќе пуштам, па ако сака нека е и 3Д тоа на МТВ.Сеедно кој ќе коментира само сликата да биде HD.
Јас во 2010 светско си гледав на ZDF и Das Erste само затоа што сликата беше HD иако не разбирам речиси ни еден збор Германски а и не е баш пријатен за слушање.Напротив, ако е оној Златко или некој негов колега ретарда од Канал 5 на радио боље ќе пуштам, па ако сака нека е и 3Д тоа на МТВ.
МТВ во 1080i ќе биде пуштен за корисниците на МаксТВ така беше објавено деновиве, а прочитав и дека на Близу ќе го има сигналот исто.Сеедно кој ќе коментира само сликата да биде HD.
Веќе е пуштен сигналот, добар потег од страна на тхоме.МТВ во 1080i ќе биде пуштен за корисниците на МаксТВ така беше објавено деновиве, а прочитав и дека на Близу ќе го има сигналот исто.
На Близу тие што имаат Евроспорт ХД и таму ќе може да гледаат.
Јас го ѕирнав набрзинка, ама има разни факти.. Ги има истите работи од прилигот ама многу поопширни.. 100 страни е, по 2-3 страни има за секоја репрезентација + историјат, маскота, топка, ѕвезди на ЕП, стадиони...итнИ мене ме интересира што има во тој весник и дали вреди да се купи.
Мислиш на Златко Калински? Мене ми се слуша негов коментар, сеа јес да е малку траетрален ама покрај ботовиве што ги имаме по телевизииве, он е најдобар!Напротив, ако е оној Златко или некој негов колега ретарда од Канал 5 на радио боље ќе пуштам, па ако сака нека е и 3Д тоа на МТВ.
Mисли на Златко АндоновскиМислиш на Златко Калински? Мене ми се слуша негов коментар, сеа јес да е малку траетрален ама покрај ботовиве што ги имаме по телевизииве, он е најдобар!