- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Па ќе има кога ви поништија епик гол на Светско само кога ќе му текне на Платини дека треба и судии зад голови да има.На Англија - Белгија после ќе има пилот goal line technology.
Па ќе има кога ви поништија епик гол на Светско само кога ќе му текне на Платини дека треба и судии зад голови да има.На Англија - Белгија после ќе има пилот goal line technology.
Како мислиш, ни поништиле?Па ќе има кога ви поништија епик гол на Светско само кога ќе му текне на Платини дека треба и судии зад голови да има.
Па за Англичаните навиваш де.Како мислиш, ни поништиле?
А не, онака само дискутирам дека највише ја познавам таа репрезентација, иако на еурово Германија ја има мојата поддршка, сакам децава нешто да освојатПа за Англичаните навиваш де.
Имаше горе и камерчиња у ќошовитеТрите точки на стативите, goal line technology беше ?
Какау не е ни повикан, Клосе е германец ама е роден во Полска, Подолски сам си избра за кој да игра зашто додека не стана познат Полска не се ни интересираше за него, Кедира мислам мајка му е Германка, Озил си е турчин, Аого се виде кое е дрво е и не е повикан, Ташчи исто , Троховски :
, Марио е пола германец пола шпанец, Марко Марин врска неам не е ни повикан, Боатенг мајка му е германка.Since Trochowski was born in Poland, he was eligible to play for Poland. His mother sent several letters to the Polish Football Association (PZPN), informing it about her talented son and about his willingness to cap for Poland.[6] The PZPN, however, was not interested, which disappointed both Trochowski and his mother, and he chose to play for Germany.
Gomez kao Mario Gomez najdobar strelec na prvenstvoto?Има добри коеф
Шпанија 3.50
Германија 4
Холандија 7.50
Англија 11
Франција 12
Италија 15
Португалија 19
Русија 21
....
Стрелци
Гомез 8
Ван Перси 10
Роналдо 13
Љоренте 15
Бензема 15
Клосе 15
Торес 17
Хунтелар 17
Подолски 25
Фабрегас 35
....
По групи за победник има исто добри коефициенти пример да освои група Русија 2.50 за Германците е 2.10 итн..
После за најдобар стрелец по репрезентација пример кај Шпанциве Љоренте и Торес по 4.50 итн...