But it was so..vivid!
Znachi, bukvalno, go prezhiveav 2 pati.
@Out of reality Znam za forata so razlichnite stvari. Poentata mi e, ne ni znaev deka sonuvam, se do momentot koga se razbudiv. Znachi se beshe realno. Koga mislev na jadenje, ne mi izleguvashe jadenje. Imashe moment koga mi vleze mushichka vo okoto. Drugarka mi mi dade ogledalce (mozham da go opisham do najmal detal) i si ja izvadiv mushichkata, gledajkji se vo ogledaloto. Bash beshe mushichka, ne beshe mutant. Duri i na saat koga gledav, ne beshe matno. Digitalen saat shto go imam na mobilniot.
@Apokalipto Ne sum sigurna dali beshe samo vivid son, ili stvarno vrakjanje vo vremeto. Kako i da e, beshe incredibly vivid i mozhev da primetam nekoi gluposti. Primer, sretnav 2 drugarki shto ne sum gi videla dolgo. Na ednata od niv shminkata na desnoto oko i beshe razmachkana. Poshto se slikav so devojkata, proveriv na slikata. It's real.
Postoi li uopshte vakva stvar, shto se vika vaka? -.-
Fino indigo,fino...

lucidni sonovi se tie,sto gi narece vivid.Ednostavno vo momentot koga si bila vo park (ama stvarno koga si bila ,znaci vo materija) si bila hipersenzitivna ili boite i desavkite okolu tebe ostavile silen pecat na tebe,i ti toa go sonuvas,mozokot ti e preoptereten so NESTO,sto e toa,TI si znaes,dali tie prijateljicite so odamna ne si gi videla ili musickata stvarno poima nemam.
Inace vremenski,spored nase broenje na vreme,vo ovoj solaren sistem,vo ovaa materija i matrica,toa e da recam mal vremenski period(zosto ti se desilo vo ovoj zivot).
Onda REGRESIJA E vrakanje nazad,vo prethodni zivoti.Barase covek-Suzan se vika zenata,ide vo Sk obicno na prolet sekoja godina,neznam od kade e,od Zapadov negde bese.So prevod 70 evra ti e-Toa od godinava poskapeno mislam deka bese.
Onda regresijata ja pravis so GOOOOOOOLEMA pricina

a ne zasto musicka ti vlegla ,si sonuvala,ili cisto onaka zosto te interesira,da si zadovolis znatizelja.treba da imas nebjasnivi prasanja i posledici momentalno sto ti se desavaat-Obicno se odi na psiholog pa na homeopat pa vise na kraj ako taka se podredile rabotite da napravis regresija.
Onda toj sto ti ja izvrsuva regresijata,ne te vraka KOLKU SAKAS TI ZIVOTI nazad(kao sto rece nekoj gore,nemozam da citiram) tuku kolku sto ti e DADENO,kolku mozes ti da podneses.
onda

pred da te primat vo potesen krug ,pravis epten dlaboki muabeti zosto sakas regresija,dali si SVESNA ZA POSLEDICITE,zosto sakas da znaes (zosto site se ragame so amnezija deka taka sme se soglasile)
Mislis deka sakas da znaes (na pr. lupam) deka tatko ti vo prosli zivot te siluval,pa vo ovoj zivot ti e brat i toa bolen,retardiran,ili ednostavno mora mnogu ke ti pomogne vo zivotot. AKO SI SVESEN STO SVE SI PRAEL VO PRETHODNITE ZIVOTI,mnogu lesno toa SVESNO ke go ispravis,onda koja e svrhata na karmata?!
Btw,vo Makedonija,eve na pr. Suzan,ne pravi regresija na lugje koi bile vo mentalni institucii ili vo najmala raka primale antidepresivi.Serotoninot ti e padnat,mozes od regresijata da ne se razbudis,ili da se razbudis istraumatizirana i da nemozes da ja poglednes okolinata ako si bila recimo kurac nekoj,siluvac itn

A tie vizuelizacii drn drn meditacii fini se,sekoj moze da gi praktikuva,ko sto pisa nekoj gore,se osvezuva memorijata.
--- надополнето: Sep 1, 2011 8:12 PM ---
ima ne net meditacii,izvadoci od regresii,muabeti-t.e. kako te nosi so psihoza nazad...dnr drn.Ima primeri kolku sakas. I preku karmicka astrologija kaj astrolozive moze nekoi 60 % da ti kazat sto si bila vo poblaga forma pa posle ti toa potvrdi go preku regresija,meditacii itn.