Принцезичка
courage is contagious
- Член од
- 12 декември 2008
- Мислења
- 1.556
- Поени од реакции
- 348
Не сум баш сигурен дека пола од Македонскиот народ знае бидејќи Америка после тоа за да се искупи и за да ние како примерни вазали праќаме војска во Ирак ни го признам името и сега секој Македонец знае дека Џорџ Буш е херој а Америка ни е пријател ...пола и повеќе од оваа вест многу добро ја знае цела македонија и македонскиот народ не само тоа знаат и многу повеќе какви гомнарии се правени во македонија од страна на американците само жалосно е што вистината се извитоперува и се прикажува на народот како сосема друга приказна... мислам дека малку останаа во групата кои им веруваат на американците... веќе секоја земја ги дознава какви се и со какви намери се.
Тоа дека терористите беа извлекувани со автобус мислам дека нема кој не го знае во македонија и дефинитивно стварно многу беше гневен народот.
мене ме зачуди тоа за билбордите во америка што се испечатиле да донираат... и позади ова има некоја гомнарија направена... неможе тоа така да се прави толку лесно и едноставно.. сето тоа е добро прочешлано за што е од каде е како е и некој СВЕСНО го одобрил тоа...
...
sigh