Духови, сеништа (сенки)...

• Креатор на темата Креатор на темата PANKERKA
  • Време на започнување Време на започнување
Јас убоо те прашав пошто очигледно Ти невиде дух кај мојата слика исто како и јас што невидов дух кај твојата слика.
dOBRO i ?

Јас убоо те прашав пошто очигледно Ти невиде дух кај мојата слика исто како и јас што невидов дух кај твојата слика.
Hmmm aj zaokruzi i ti pa mos ke vidu

Ти кажав , џабе трошеш време , замисли како е да се расправаш со некој што има еден нервон , полуфункционален ...

beautifull liar abe decko ti da ne imas problem so halucinacii jas veruvam vo senista duhovi ama vo fredi kruger da ti se pojavii:)treba stvarno da odis kaj nekoja bajacka mozda imas nekoj uplav nesto a bi trebalo da odis i na psiholog.Ne sakam da kazam deka si mrdnat ali mojot brat ednas vaka zboruvase nekoi nesmisleni rab. kako na primer da go otvoram radioto kuznaj so ke izlezi od nego i red drugi rab.Sepak na lekar psihologot mu dade vitamini B6 od koi mu stana podobro.pozdrav

Abe tocno mu treba psihijatar ali ne zatoa sto e mrdnat nego zatoa sto e pateticen lazgo.. Prikaznava ja spakuval za pomalce od pola saat i saka da privlece vnimanie.. U sekoj slucaj smesen mi e

Пред две години бевме во мојата викендичка во едно село и не удри филм да зборуваме со мртовци.ја напишавме азбуката на еден лист и зедовме чаша и демек мртовецот (духот) ќе ја мрда чашата и така ќе формира зборрови. Зборувавме со баба му на еден пријател. Нормално целото тоа беше заебанција и ние намерно ја мрдавме чашата. Ама пола саат од кога престанавме со тоа делот кај шо ''зборувавме'' мирисаше на нешто изгорено, и само тој дел и то анешто како изгорена инсталација од струја. Ги проверивме сите електрични направи шо можевме да ги најдеме и се си работеше нормално. Сеа може само ни се причинило али сепак беше чудо.

--- надополнето: Sep 1, 2011 4:32 AM ---
Utvara kod Bora?! Vozačima se prikazala lebdeća žena sa bidermajerom

Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zaječarvidelo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom, potvrđeno je agenciji Beta u policiji.
Osobe koje tvrde da su sinoć videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto............. http://www.zajecar.eu/vesti#865

utvara-498.jpg

Неможе за се да има објаснување, неможеме се да докажуваме со науката.Едноставно има работи кои што се околу нас а не знаеме како да ги објасниме или не сакаме да веруваме дека постојат па затоа бараме веруваме во нешто што го гледаме.Како на пример вратата била отворена и наеднаш ќе се затвори, ние веројатно ќе речеме ветрот ја затворил, секогаш бараме решение кое што е посфатливо.

Неможе за се да има објаснување, неможеме се да докажуваме со науката.Едноставно има работи кои што се околу нас а не знаеме како да ги објасниме или не сакаме да веруваме дека постојат па затоа бараме веруваме во нешто што го гледаме.Како на пример вратата била отворена и наеднаш ќе се затвори, ние веројатно ќе речеме ветрот ја затворил, секогаш бараме решение кое што е посфатливо.
Егзакли,тоа и јас пробувам да го докажам,ама никој не ме слуша :)

ja imam videno duhovi ama koa bev pod dejstvo na treva :)
тревата не предизвикува халуцинации, те излажале другарчињата и ти дале да пушиш боливач или нане а ти од возбуда оти мислеше дека си сега дрогаш ти се присториле духови... кратко, на нервна база си ги видел.

тревата не предизвикува халуцинации, те излажале другарчињата и ти дале да пушиш боливач или нане а ти од возбуда оти мислеше дека си сега дрогаш ти се присториле духови... кратко, на нервна база си ги видел.
sea u javnost nesakam da kazuvam so kako,bese onaka na 3 sekundi u tolku ne deka so saati sum gi videl mi se pricini kako senka i tolku.

возот кој секогаш тргнува на време, но никогаш не стигнува
Канада...Иако линијата е укината , а шините се скроз тргнати - возот секпак поаѓа на време ....објаснување нема. :eek:(бар засега);)

abe onoj koj ne veruva voduhovi neka ne pisi tukaa
--- надополнето: Sep 29, 2011 6:34 PM ---
abe onoj koj ne veruva voduhovi neka ne pisi tukaa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom