ДУИ пред Достоинство(то) Македонско

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Kako shto rekov...SDSM napravi greshka ama ni priblizhno onakva kakva shto DPMNE vchera ja napravi...em toa svesno.Po ona shto se sluchi vo sobranie i te kako mozhe da se zakluchi deka SDSM nauchile neshto, pa siguren sum deka vredi da im se pruzhi shansa.Ne za gjabe sekogash koga bile DPMNE ni se sluchuvale nemili nastani...vakvi ili onakvi...katastrofalni.

Хари Костов,беше министер,ама за досието не би рекол баш така.

Ги “изумре“ само оние кој беа “невладини“ но под закрила на предходната влада,затоа пак просперираат “невладините“ кој се под закрила на оваа влада.:toe:
П.С.:-Значи и тебе те погоди кризава со недостиг на вода во Прилеп,некако слабо се перат пари,а?:smir:

Не заебавај,си направи селекција,значи сите Лавови што останаа полицајци беа членови на СДСМ,тоа е чиста шпекулација.:toe:

Повеќето беа со навистина црно досие,барем во Прилеп,биди реален ебаго,затоа те “кастрираат“ на форумов.:smir:

Нема да чекаш толку многу,избори се ближат а и законот многу лесно се модифицира ако се направи малку пореално и да има надлежности само таму каде очигледно треба да има.За бранител не може да се рачуна човек кој во 30 дневната бранителска историја,подмачкувал тенк во Скопска касарна и оној кој со истиот тенк во патики заминал на прва борбена линија,затоа што Пауновски украде пари со кој можеше барем чизми да се набават за тенкистите,зошто чаурата покрај тоа што е тешка таа е и жешка,па лесно човек останува инвалид и при рутинска вежба доколку нема опрема,ама имал срце.
Истовремено додека “примерот“ погоре беше на прва борбена линија (каде го сретнав како комшија) му стигнува “радосна вест“ дека ЕСМ му ја исклучи струјата за 2 неплатени сметки,оставајќи ја сопругата со 3 малолетни тогаш деца да се справи со инкасаторите,иако немаше земено плата веќе 2ра година.

Тоа можат и оние од ДПМНЕ-то,иако не се противеа на неизгласувањето на законот.:toe:
hehe sakas da kazes site od edinicata za lavovi bile partiski clenovi na vmro? e bravoooo be znaci samo vmro spored tebe ja branese drzavata:)fala na komplimenti.abe za rabotno mesto i plata vo policija ili vrabotuvanje vo armija i te kako partiski se odese .koja selekcija si napravi margica dane tise veruva prosto:)

VMRO ne napravi greska vcera.Zakonot ke odi na dorabotka i se kese sredi :).Znaci kolku ovie od sedesto se zagrizile za drzavatani toa e prosto nevozmozno das eobjasni:).Jas mislam branko crvenkovski ke im donira pari od sudskiot spor stoke go dobie nabrzo.i senadevam parite na branko ke odat za branitelite i dostoinstvo mislam vaka branko kako golem makedonec dokazan i patriot ke im gi pokloni na dostoinstvo.:helou:

Znachi...zaklucok : DPMNE se patrioti ama SDSM i Branko im pravi sopki,SDSM ja kodoshi vladata i im go pere mozokot na Branitelite i konechno SDSM e kriv za Majskiot dogovor...ako ne se lazham...

Znachi...zaklucok : DPMNE se patrioti ama SDSM i Branko im pravi sopki,SDSM ja kodoshi vladata i im go pere mozokot na Branitelite i konechno SDSM e kriv za Majskiot dogovor...ako ne se lazham...
tocno taka .stojance angelov e samo kolateralna steta vo celiot slucaj .ili zrtva od strana ma branko.coekot ni kriv ni dolzen e zrtveno jagne .zasto SDSM ne im dade osteta i red drugi baranja od 300 milioni evra.

zasto SDSM ne im dade osteta i red drugi baranja od 300 milioni evra.

Tipichna DPMNE-ovska taktika na debatiranje...za se i site gluposti drug e kriv...patetichno...eve i zoshto Stojanche nikogash ne ja baral krivicata vo SDSM :

Горан Михајловски, ВЕСТ

2 Можеби за да не згрешат и да не кажат нешто штетно за Македонија сите ВМРО-вски пратеници и нивните коалициски партнери завчера молчеа кога се гласаше за законот за бранителите.
Ниту еден не се најде што ќе мисли поинаку и ќе ги поддржи бранителите. Макар со зборување, ако веќе не смее да гласа "за". Над 20 партии се во коалицијата на Груевски. Барем Павле Трајанов можеше да се јави. Тој секогаш има нешто да каже. Или Лиле Поповска. Или Sинго.
Сите молчеа. Ама затоа утре ќе се јави Љубе Бошкоски. Па сите ќе плачеме.
Каде беше Јане, каде беше Даме, каде беше Питу Гули? Каде беше Влатко Ѓорчев?
ВМРО-ДПМНЕ и според името е револуционерна партија. Ама бидејќи демонстрира дисциплинирано едноумие, го надмина и Социјалистичкиот сојуз на работниот народ на Македонија. Тоа кон крајот на минатиот век го учевме како врв на демократијата и остварување на плурализмот на самоуправните интереси.
Револуцијата тече. Ама ги јаде своите деца. Па ВМРО-ДПМНЕ може да си го смени името. Во ВМРО-ССРНМ.

I eden citat od pretsedatelot na Dostoinstvo :

- Премиерот Груевски ниту еднаш откако го изработивме законот не не посети ниту не повика на разговор. Но, затоа пред некој ден одвои време да ги испрати исламските аџии кои заминаа во Мека - вели претседателот на „Достоинство“.

Branitelite mu chinea samo dodeka sobirashe politichki poeni vo periodot 2002-2006ta na tugja maka!

ajde ajde :) nablizuvaat izbori , treba dase poentira :) da se raboti za osvojuvanje na simpatiite kaj narodot:).

Poentirashe nekoj na nivna maka...ama SDSM dosega ne...niti pak sega poentira...veruvaj ama znam deka toa prashokot za perenje ne ti dava da priznaesh deka si vo krivo.:helou:

Poentirashe nekoj na nivna maka...ama SDSM dosega ne...niti pak sega poentira...veruvaj ama znam deka toa prashokot za perenje ne ti dava da priznaesh deka si vo krivo.:helou:
Najkrivo mi bese koga ustavniot sud im ja ukina pomosta.I den denes neznam zasto .SDSM ispadnaja kurnazi , dui glumi naivna kelnerka pari dobivaaa i branitelite i uck.:vozbud:

Koga beshe SDSM bea drugi baranja i bea prifateni dodeka ovie segashnite ne bea izneseni i predlozheni na dneven red vo soobranie za vreme SDSM : chitaj naslov na tema DUI (segashno vreme t.e. ovaa godina) pred Dostoistvo(to) Makedonsko DENES) ili ne ti se dopagja temata radi koalicijata so DPMNE?Vakov patriot si bre ... vaka kje im gi sechete kandzite na DUI?Drslovci edni...se usravte...zabrana imate od shtabovite svoevolno da se pobunite.

Случај Мавровски работници :

Судењето за малтретираните работници закажано, обвинетите ги нема

Судењето за случајот „Малтретирани мавровски работници“ ќе се одржи на 3 декември годинава, но полицијата сеуште не лоцирала ниту еден од обвинетите. Пратеникот од ДУИ Хисен Џемаили сеуште е во бегство.
Семејствата на голем дел обвинети веќе потврдија дека полицијата никогаш не ги побарала и дека обвинетите за случајот редовно одат на работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom