Дуел на бендови (оваа недела: Fantomas vs Melvins)

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
DT
Не дека поркјупајн се лоши, ама дрим се нешто што лично за мене тешко некој некогаш ќе ги надмине.

Последно уредено:
Porcupine Tree само поради тоа што не можам да го поднесам вокалот од Dream Theater...

Porcupine Tree само поради тоа што не можам да го поднесам вокалот од Dream Theater...
Трн во око дефинитивно, колку ли можеа да бидат помоќни само, во тој аспект, тогаш ќе ги држеа сите аспекти :)

Јас не можам да сфатам што толку го кењаат сите ЛаБри. Јас пак сметам дека звучат перфектно со него и дека било кој друг вокал не го бива за со нив. Ете првиот албум е со Доминичи и мене римастерот со ЛаБри ми е неспоредлив со првиот.

До кај сме со дуелов :D

Сите се изјаснија?

Незнам дали имало претходно ваков дуел ама за нареден предлагам да бидат Queen vs Led Zepp ако се слага модернаторот мислам

Незнам дали имало претходно ваков дуел ама за нареден предлагам да бидат Queen vs Led Zepp ако се слага модернаторот мислам
Moже. Особено тука мислам дека ќе дојде до израз онаа битка околу вокалите :)

Одиме со нареден дуел, Queen vs Led Zeppelin.

MI0003201089.jpg

vs

led-zeppelin.jpg

Квин. За мој вкус далеку подобри.

И Лед Цепелин имаат богата дискографија, легендарни рок хитови, но никогаш не успеаа да ме "заразат" нивните песни.

Мислев да ги пишам во префорсирани бендови, но ќе ме бомбардиравте со цитати како за Редиохед. :D Не, не можам да ги оспорам нивните квалитети, но не ми се по вкус...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom