Дуел на бендови (оваа недела: Fantomas vs Melvins)

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Azra definitivno nema konkurencija, ako nekoj e lektira za rok na balkanov i okolu nekoj se razbira od kvalitetna muzika toa e Azra, mislam nastrana toa shto sum jas in deep love.. ama koa ke zgrmi Shtulich bre do petici da te trese patriotizam :D

p.s. Josh volim malu beshtiju, draga srcu mom :love:

Да можев би гласал и за 2та бенда. Не можев да се одлучам овие два дена, така да ќе одам со ЕКВ затоа што повеќе ме допираат текстовите, а и доста повеќе песни им знам(јбг, нема многу по интернетов од Азра...).

ЕКВ +1

Да можев би гласал и за 2та бенда. Не можев да се одлучам овие два дена, така да ќе одам со ЕКВ затоа што повеќе ме допираат текстовите, а и доста повеќе песни им знам(јбг, нема многу по интернетов од Азра...).

ЕКВ +1

има цела дискографија од азра на кик ас, ми ја прати турвиор. Негде околи 1гб беше :)

Ако добро израчунав 9:6 тепа ЕКВ

Е сеа идеме со тежок пост-рок дуел, а на рокерите ќе им биде премногу премногу тешко да се одлучат, пак ќе ве боли глава од дуелов.

MOGWAI
vs
SIGUR ROS
Навалете :)

Не гласам бидејќи стварно незнам за кого да го дадам гласот. Два бендови кои творат pure magic. Ги слушам кога сакам да избегам од монотонијава и меланхолијава во која се наоѓам и си патувам на многу поубави места.
Спас се за нас сиромашните во Македонија. :D

Иначе дури сега видов дека името на Sigur Ros е по сестрата на Jonsi, Sigurrós Elín.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom