Точкест
I'm Awesome
И сега што? Дудлач сум и ќе ме заебеш мислишSuperhik напиша:Овој Точкест ти е легенда наших краевима! Не прифаќа сеир! Ми бапнал минусчиња. Па дудлач си бе. Сеа не ми можеш ништо. Ја истроши шансата!:baeh: Ех да на ми го избришеа акаунтот ќе паднеше одмазда за ова дело. Shame on you Mr. Точкест!:nenene:![]()
јес да за плачопичкосување за тоа кој што ти дал црвено може да ти се исклучи репутацијата, зашто тоа си е лично моја ствар. Така да ја можам и зеленко да ти дадам, и црвенко и како и да ги нарекувате, МОЈА РАБОТА. Може аватарот твој не ми се свиѓа, можеби потписот може името има мноооогу ствари кои што можеби ме нервираат кај тебе. А тоа што сум дудлач сум и што да праиме сеа ДА СЕ УБИЕМЕ НИЕ ДУДлаЧИТЕ ајде слободен си

. со тоа автоматски се обидуваше себе си да се скриеш:kesa: . Демек, нападот е најдобра одбрана. Но затоа Дудлачите го имаат Д Уан... Оби Ван Точкест... кој стана едно уит д форс... и со туторство на Супер мастер џедај Гарфилд те проби. Мислам, те откри. Те разоткри де... пред јавноста... :baeh: сега ти преостанува само гордо да го носиш епитетот Дудлач, бидејќи тоа е доблест и карактеристика која одликува големи луѓе и лидери, како Водка...:salut: :pred: