Дудлачи фатени на ДЕЛО

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Superhik напиша:
Овој Точкест ти е легенда наших краевима! Не прифаќа сеир! Ми бапнал минусчиња. Па дудлач си бе. Сеа не ми можеш ништо. Ја истроши шансата!:baeh: Ех да на ми го избришеа акаунтот ќе паднеше одмазда за ова дело. Shame on you Mr. Точкест!:nenene::drk:
И сега што? Дудлач сум и ќе ме заебеш мислиш:pos: јес да за плачопичкосување за тоа кој што ти дал црвено може да ти се исклучи репутацијата, зашто тоа си е лично моја ствар. Така да ја можам и зеленко да ти дадам, и црвенко и како и да ги нарекувате, МОЈА РАБОТА. Може аватарот твој не ми се свиѓа, можеби потписот може името има мноооогу ствари кои што можеби ме нервираат кај тебе. А тоа што сум дудлач сум и што да праиме сеа ДА СЕ УБИЕМЕ НИЕ ДУДлаЧИТЕ ајде слободен си:tapp:

точкест напиша:
И сега што? Дудлач сум и ќе ме заебеш мислиш:pos: јес да за плачопичкосување за тоа кој што ти дал црвено може да ти се исклучи репутацијата, зашто тоа си е лично моја ствар. Така да ја можам и зеленко да ти дадам, и црвенко и како и да ги нарекувате, МОЈА РАБОТА. Може аватарот твој не ми се свиѓа, можеби потписот може името има мноооогу ствари кои што можеби ме нервираат кај тебе. А тоа што сум дудлач сум и што да праиме сеа ДА СЕ УБИЕМЕ НИЕ ДУДлаЧИТЕ ајде слободен си:tapp:
lele go zatna onoj:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Superhik напиша:
Овој Точкест ти е легенда наших краевима! Не прифаќа сеир! Ми бапнал минусчиња. Па дудлач си бе. Сеа не ми можеш ништо. Ја истроши шансата!:baeh: Ех да на ми го избришеа акаунтот ќе паднеше одмазда за ова дело. Shame on you Mr. Точкест!:nenene::drk:

криво ти е зашто е дудлач или зашто си се здобил со негативна репутација?
И на каква одмазда мислеше? дека и ти ке му бапнеше црвени (нема поента) или и ти ке станеше дудлач и ке му конкурираше?

Нели постоеше едно правило за оние кои што јавно плачопичкосуваат за репутацијата?:ban?:

па не само што постоеше туку и сеуште постои...

На Шефот не му бега дудлачка акција, тоа е сигурно. :pos:

А Скул, не вади афери, фацата не беше поради тоа што ја виде другарка ти, туку поради тоа што дозна дека ќе има гага пиење кај тебе, а за синдикалец е благослов да може да пие аристократски пијалоци кога се гага. :pos: Водка посебно беше шокиран, но и израдуван од таа вест, по што следуваше фацата на сликата.

Сите дудлачи ги фатил на дело, освен еден... Шефе, кај беше да сликаш додека на Гижо му шеткаа очите, што за среќа не се задржаа долго на “местото„ благодарение на мојата брза реакција? :pos:

точкест напиша:
А членод над мене од СИГУРНИ т.е. ДОСТА СИГУРНИ извори се дозна дека е ДУДЛАЧ:pos:фимејл ДУДЛАЧ:pos: колешке хммм напаѓаш колега ако ако. Памти па врати. Абе LOVE IS ALL WE NEED.
Ме тацна дека дудлам, а. zauska: Само дојди ми на мсн. silen:

Crouching PSYtisfaction, hidden she-doodle master!:pos:

Скулгрл напиша:
Crouching PSYtisfaction, hidden she-doodle master!:pos:
Благодарение на Точкест, не е више hidden :pos:
Лош колега. shamar:

Водка за полицаец =)
Ајде спремете се идеме у полиција, имаме докази сега:)

PSYtisfaction напиша:
Благодарение на Точкест, не е више hidden :pos:
Лош колега. shamar:
А секогаш си била сомнителна бидејќи на сите им пререкуваше дека се дудлачи:dudlac: . со тоа автоматски се обидуваше себе си да се скриеш:kesa: . Демек, нападот е најдобра одбрана. Но затоа Дудлачите го имаат Д Уан... Оби Ван Точкест... кој стана едно уит д форс... и со туторство на Супер мастер џедај Гарфилд те проби. Мислам, те откри. Те разоткри де... пред јавноста... :baeh: сега ти преостанува само гордо да го носиш епитетот Дудлач, бидејќи тоа е доблест и карактеристика која одликува големи луѓе и лидери, како Водка...:salut: :pred:

Уште да и` смениме тајтл Дудлачка.

Голема ќе ја направаммммм:smile2:

Викторгг напиша:
А секогаш си била сомнителна бидејќи на сите им пререкуваше дека се дудлачи:dudlac: . со тоа автоматски се обидуваше себе си да се скриеш:kesa: . Демек, нападот е најдобра одбрана. Но затоа Дудлачите го имаат Д Уан... Оби Ван Точкест... кој стана едно уит д форс... и со туторство на Супер мастер џедај Гарфилд те проби. Мислам, те откри. Те разоткри де... пред јавноста... :baeh: сега ти преостанува само гордо да го носиш епитетот Дудлач, бидејќи тоа е доблест и карактеристика која одликува големи луѓе и лидери, како Водка...:salut: :pred:
Како се осмелуваш, ти мал дрзок човеку?!

Ќе дозволам мене да ме нарекуваш со секакви имиња, ама Шефот?! Големиот Водка химселф? Зборот дудлач не ни смее да се спомнува во негово присуство. zauska:

А јас не сум дудлачка, Точкест вади афери. Нели, Точкест? НЕЛИ?! silen: (речи не и никогаш нема да те одблокирам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom