DubZ @ La Kaња ~ДабСтеп Журка во Македонија~

• Креатор на темата Креатор на темата Бавча
  • Време на започнување Време на започнување

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
12.162
Поени од реакции
12.322
Епа да ги мочам сите, редно беше...

11237_1217978821547_1591173242_548903_2060874_n.jpg

Значи утре, сите вие кои се сметате за хаце, маце, олдскул, телескул, фраери/рки, момци,девојки, не/нормални, разнобојни...ма секакви, Бујрум на Првата официјална ДабСтеп журкица во нашата ни држава...
Редно беше вакво нешто, преку Кууууw ми е од џангли, днбеијс за педери и лигави материи...од сега па натаму ќе си ги оставаме кичмите...

Кој не го слушал NanoHex, утре ќе го чуе...

Поздрав омладино, се гледаме утре...

Здраво!

На ова GoD.HateUSaLL вели "Имало Господ!" ><><><!!!
Партали!
Ете го тоа шо му фалеше на скопјево!

Леп провод фегети.*

*Ова од што завидувам бидејќи не можам да отидам.

Dyyyyyyyyyyyde!

Како би отишол, ама шит неможам. -.-

Фагети, и од мене леп провод.

Епа да ги мочам сите, редно беше...

11237_1217978821547_1591173242_548903_2060874_n.jpg

Значи утре, сите вие кои се сметате за хаце, маце, олдскул, телескул, фраери/рки, момци,девојки, не/нормални, разнобојни...ма секакви, Бујрум на Првата официјална ДабСтеп журкица во нашата ни држава...
Редно беше вакво нешто, преку Кууууw ми е од џангли, днбеијс за педери и лигави материи...од сега па натаму ќе си ги оставаме кичмите...

Кој не го слушал NanoHex, утре ќе го чуе...

Поздрав омладино, се гледаме утре...

Здраво!

По нафурана најава неам прочитано одамна :) Дечки, не се збира така публика :) Како и да е, и да ми се идеше на журкава, ако сите што дојдат се нафурани ко што е постов, боље и да не идам :) Да го оставиме хацето на правите хаце фраери :)

Дечко, не знам кај виде нафурана најава...o_O или ептен буквално го свати мојот муабет...се извинувам што не ги сваќате моите зезанции...а луѓе ќе има секогаш :wink: кајгана е само онака...ради реда.
поз и пис вечер крф ќе паѓа ^^

Тупан и бас музиката се врати на мала врата и ги запоседна малите клубови во градов. Четврток, петок, сабота, недела, некогаш некој ден нема ама во друг има на 2 места...
Драго ми е што е така. Ми доаѓа нагон да сменам работно место за да можам да доаѓам на искршени ритми да шизам ко прав шизик.

Енивејз, пишете импресии, споделете клип-два од јоутубе, клабер на фотосот, 8 букви и слично :)

Лабаво журче скроз бачко...бијонсе вечер, свака част :icon_lol:
Следната недела мислам Драш и уште едно типе ќе пуштаат...пак ќе наминеме, се поштева дубстеп.

Другарче ми спомна и викендов дека во истиот клуб некој негов другар ќе пуштал дабстеп. Ова како што гледам е бифшо Томас?

Изглеа не дошле правите хаце фраери што било лабаво... јебига се дешава. А драш ваљда со цице ќе пушта, што многу се поштуе па може да се помине, реално они се едните од ретките фаци (ако не и једини) фаци у ск што може издржано да исфураат права дабпстеп журка.

Друже хард кор, те чекам следната по едно пивце да мавнеме :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom