DubZ @ La Kaња ~ДабСтеп Журка во Македонија~

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Епа да ги мочам сите, редно беше...

Значи утре, сите вие кои се сметате за хаце, маце, олдскул, телескул, фраери/рки, момци,девојки, не/нормални, разнобојни...ма секакви, Бујрум на Првата официјална ДабСтеп журкица во нашата ни држава...
Редно беше вакво нешто, преку Кууууw ми е од џангли, днбеијс за педери и лигави материи...од сега па натаму ќе си ги оставаме кичмите...

Кој не го слушал NanoHex, утре ќе го чуе...

Поздрав омладино, се гледаме утре...

Здраво!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
На ова GoD.HateUSaLL вели "Имало Господ!" ><><><!!!
Партали!
Ете го тоа шо му фалеше на скопјево!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Леп провод фегети.*

*Ова од што завидувам бидејќи не можам да отидам.

П

Паган-др

Гостин
Dyyyyyyyyyyyde!

Како би отишол, ама шит неможам. -.-

Фагети, и од мене леп провод.

Член од
19 април 2009
Мислења
58
Поени од реакции
1
Епа да ги мочам сите, редно беше...

Значи утре, сите вие кои се сметате за хаце, маце, олдскул, телескул, фраери/рки, момци,девојки, не/нормални, разнобојни...ма секакви, Бујрум на Првата официјална ДабСтеп журкица во нашата ни држава...
Редно беше вакво нешто, преку Кууууw ми е од џангли, днбеијс за педери и лигави материи...од сега па натаму ќе си ги оставаме кичмите...

Кој не го слушал NanoHex, утре ќе го чуе...

Поздрав омладино, се гледаме утре...

Здраво!
По нафурана најава неам прочитано одамна :) Дечки, не се збира така публика :) Како и да е, и да ми се идеше на журкава, ако сите што дојдат се нафурани ко што е постов, боље и да не идам :) Да го оставиме хацето на правите хаце фраери :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Дечко, не знам кај виде нафурана најава...o_O или ептен буквално го свати мојот муабет...се извинувам што не ги сваќате моите зезанции...а луѓе ќе има секогаш :wink: кајгана е само онака...ради реда.
поз и пис вечер крф ќе паѓа ^^

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Тупан и бас музиката се врати на мала врата и ги запоседна малите клубови во градов. Четврток, петок, сабота, недела, некогаш некој ден нема ама во друг има на 2 места...
Драго ми е што е така. Ми доаѓа нагон да сменам работно место за да можам да доаѓам на искршени ритми да шизам ко прав шизик.

Енивејз, пишете импресии, споделете клип-два од јоутубе, клабер на фотосот, 8 букви и слично :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Лабаво журче скроз бачко...бијонсе вечер, свака част :icon_lol:
Следната недела мислам Драш и уште едно типе ќе пуштаат...пак ќе наминеме, се поштева дубстеп.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Другарче ми спомна и викендов дека во истиот клуб некој негов другар ќе пуштал дабстеп. Ова како што гледам е бифшо Томас?

Член од
19 април 2009
Мислења
58
Поени од реакции
1
Изглеа не дошле правите хаце фраери што било лабаво... јебига се дешава. А драш ваљда со цице ќе пушта, што многу се поштуе па може да се помине, реално они се едните од ретките фаци (ако не и једини) фаци у ск што може издржано да исфураат права дабпстеп журка.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Друже хард кор, те чекам следната по едно пивце да мавнеме :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom