Друштво на згодни момци

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Се пријавувам да бидам советодавач :pipi: .
Не ме сваќајте погрешно , ружен сум , ама ќарив битно женска и расположен сум за делење совети :pipi:.
И во случај ако треба да местиме некој наш член со некоја типка , јас се залагам кон тоа да не биде некоја гроб пичкетина како одмазни4ка него нешто така солидно , ко А.Лима , така нешто :back:

Ја се пријавувам како највечи лузер у Кавадарциво.:pos2::pos2:

Еве и јас се пријавувам, женските покажуваат мала заинтересираност кај мене

Eh za mene zenskite ne pokazuvaat ama bas nikakva zainteresiranost..
A kako i nekoi ostanati clenki sto pisaa pogore i ja bi sakala da si fatam :pipi::pipi:
Can I join DZM? :pipi:
P.S. Sry za latinicava u net kafe sum nema mak podrska

Eh za mene zenskite ne pokazuvaat ama bas nikakva zainteresiranost..
A kako i nekoi ostanati clenki sto pisaa pogore i ja bi sakala da si fatam :pipi::pipi:
Can I join DZM? :pipi:
P.S. Sry za latinicava u net kafe sum nema mak podrska

ДЗМ - Друштво на згодни момци/моми. Секако дека можеш girlll. Прати ми по ПП твои приватни слики (по можност 1 лицето и 1 во анфас цело тело) и број на мобилен. И твојата пријава ке биде земена во обзир.

и јас влегов у групата на фејсбук :)

Едно прашање до блајнд:
Имав една цура,ја сакав,и уште ја сакам:wink:Ама раскинавме...
Е сеа да те прашам(пошо све сме лузери у мало)да и пеам серенади под пенџери,или да ја баталам????
Ајде тебе ти верувам...

Пуци ај дека неможеш у потпис да го стајш ова? :pipi: Може повеќе фаци ќе се обидат да ти одговорат така.

Прва акција: Помогнете му на Пуци. Сите совети се добродојдени.

Вака сеа бидејќи ја се пријавив да делам флаери на кеј и сакам да ми се испечати маичка со odmazdni4ka таа сликата кај што до малтретира дрвото или поточно се беси ви благодарам однапред:smir:

Па ќе отвориме нова партија бе шефе,проблем ли е тоа???ДЗМ за подобра Македонија...

Све си иам испланирано у главата:):):)
Готово моите придонеси за таа партија ќе бидат од огромно значење.Јас се обврзувам да регрутирам членови,финансиска поддршка и убедување на одмазничка да скроти и сплоти некоја напуштена душичка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom