Друштво на згодни момци

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Пффффф.......
од толку јебачи и не знам ли ти што ,глеам популацијата на р.м порасна ебаго имаме бејби бум,.....

ЈБГ не сме сите ко тебе пичкароши. :) Иначе скоро сите од нас се убави ама нема доволно убава и добра женска ко за нас. :)

кој бира мастурбира...:icon_lol:
046.gif
042.gif
icon_mrgreen.gif

Кој не бира на крај завршуе со одмазни4ка. :)
ПАХАХАХАХАХХАХАХАХА ШТО ШИЗИЦИ СТЕ ВИЕ БЕ???Искачате у гранд????Не
Епа што сакате поише???
Еве ја прв ќе го пробијам ледот,ми треба помош:Заљубен сум до уши,и идев со таа,ама више не идам а уште сум заљубен
Шо да правам???Да напипшам некоја серенада да и пеам под пенџери,или нешто друго???
Или да продужам даље,кој ја шмиргла таа??

Чекам искрајни совети:)

Јаки фраери жими се најмило и најнемило. Ако сакате совети од лузер (т.е. јас) сигурно ке споделам некои искуства во областа на лузерството. Сепак не е лесно да си лузер со вакви фраери. :wink:

ПАХАХАХАХАХХАХАХАХА ШТО ШИЗИЦИ СТЕ ВИЕ БЕ???Искачате у гранд????Не
Епа што сакате поише???
Еве ја прв ќе го пробијам ледот,ми треба помош:Заљубен сум до уши,и идев со таа,ама више не идам а уште сум заљубен
Шо да правам???Да напипшам некоја серенада да и пеам под пенџери,или нешто друго???
Или да продужам даље,кој ја шмиргла таа??

Чекам искрајни совети:)

Гранд рулз бе. Секој ден идам. Имам една рамбовка и копач и со нив идам. :)

А за цурата кој ја врти бе. Имаш уше 100.000 минимум у Скопјево. :)
:helou:

Ама не е кој ја врти.Ја сакам сеуште.Ја така си викам кој ај врти,ама во потсвеста е друго:(:(:(:(:(
Ќе пеам серенди кој ве врти вас:)
Шо знаете вие

Пази некои шансони да бидат да не рикаш песни од Саша Матич.

Пази некои шансони да бидат да не рикаш песни од Саша Матич.
Нема саша матич бе шо ти е...Тоа ќе бидат мој песни бре АЛОООО
Ја не сум тапа фраер

А на кој начин ќе подпомогнеш?:)
Ќе помогнам во регрутирање членови,финансиска поддршка ама под услов анонимен да останам како анонимен добродетел:pos2::pos2::tapp::sekss:

Може јас да лепам налепници на точаци?
Подвижни реклами:)

Исто, способен сум за викање НАПРЕД ДЗМ од 5 до 7 сабајле.

Еве и јас ќе му помагам на Другар Exotic во дерење по улици само јас со маска ќе бидам.Реј Мистерио

Вие регрутирајте лузери а јас ке регрутирам девојки кои се слободни за да учестуваат во проектот "Девојка за секој лузер".

Вие регрутирајте лузери а јас ке регрутирам девојки кои се слободни за да учестуваат во проектот "Девојка за секој лузер".
:pos::pos::pos:
Али види.....слободна мислам сега и одмазни4ка е па види ти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom