Све даун шизици![]()
ЈБГ не сме сите ко тебе пичкароши.
Иначе скоро сите од нас се убави ама нема доволно убава и добра женска ко за нас. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Све даун шизици![]()
Иначе скоро сите од нас се убави ама нема доволно убава и добра женска ко за нас. 
ЈБГ не сме сите ко тебе пичкароши.Иначе скоро сите од нас се убави ама нема доволно убава и добра женска ко за нас.
![]()
ПАХАХАХАХАХХАХАХАХА ШТО ШИЗИЦИ СТЕ ВИЕ БЕ???Искачате у гранд????НеКој не бира на крај завршуе со одмазни4ка.![]()

ПАХАХАХАХАХХАХАХАХА ШТО ШИЗИЦИ СТЕ ВИЕ БЕ???Искачате у гранд????Не
Епа што сакате поише???
Еве ја прв ќе го пробијам ледот,ми треба помош:Заљубен сум до уши,и идев со таа,ама више не идам а уште сум заљубен
Шо да правам???Да напипшам некоја серенада да и пеам под пенџери,или нешто друго???
Или да продужам даље,кој ја шмиргла таа??
Чекам искрајни совети![]()

Нема саша матич бе шо ти е...Тоа ќе бидат мој песни бре АЛООООПази некои шансони да бидат да не рикаш песни од Саша Матич.
Ќе помогнам во регрутирање членови,финансиска поддршка ама под услов анонимен да останам како анонимен добродетел:pos2::pos2:А на кој начин ќе подпомогнеш?![]()
:sekss:Вие регрутирајте лузери а јас ке регрутирам девојки кои се слободни за да учестуваат во проектот "Девојка за секој лузер".