Друштвени проблеми

• Креатор на темата Креатор на темата Hiperaktiv
  • Време на започнување Време на започнување
Може да знам дека одеш на играорна сакам и јас да одам?
И решите ли го проблемот со друштвото, не се карајте изиграјте едно оро и се ќе биде у ред!
КУД "Орце Николов".Абе све е решено напишав веќе ме подржаа сите така да у право бев :D

Tемава е врвот:ROFLMAO:

--- надополнето: 10 април 2012 во 16:52 ---

Сликовито објаснето :D како тоа би изгледало:pos:
2314132299_6ac159c4ee.jpg

Тоа е веќе изнајмен тракторов за вип личности, а пред да се дојде до таа етапа на брак, вака би изгледало (кога ќе се додворуваат)

529298_10150636418130642_99665190641_9229619_1943342170_n.jpg

Тоа е веќе изнајмен тракторов за вип личности, а пред да се дојде до таа етапа на брак, вака би изгледало (кога ќе се додворуваат)

529298_10150636418130642_99665190641_9229619_1943342170_n.jpg
Овој зелениот Трактор е Лимузината тој на свадба ке го возат :pos::pos::pos: овој црвениов е за да и замачкаат очи :ROFLMAO:

Овој зелениот Трактор е Лимузината тој на свадба ке го возат :pos::pos::pos: овој црвениов е за да и замачкаат очи :ROFLMAO:
John Deer трактор (зелениот) е мечта на секој тракторист :icon_lol: да се разбереме :свиркам:

Нема цура што не би се качила во него.

:D :D кој муабет паѓа на темава значи ..

Како и да е , до креаторот на темава.. едно нешто ќе ти кажам , порано или подоцна ќе видиш дека друштвото се повеќе ќе се намалува. 9 машки и 9 женски се премногу карактери и неможеш да очекуваш се да делува супер туку напротив секогаш ќе има недоразбирања. Претпоставувам дека си помал, ама подоцна ќе видиш и дека друштво од 4-6 души е и некако најпогодно. Секој ќе си фати својот пат и ќе дојде момент кога ќе неможете сите да се поднесете , така да не се труди премногу да менуваш нешто туку помири се и остави секој да си го оди својот пат.

Темава е врв за последниве неколку месеци, можеби е и до мене, ама толку не сум се смеел одамна :vozbud:

Мислам дека нема таква тема зашто барав не најдов нигде .
Сигурно секој од нас се наоѓал или се наоѓа во таков проблем како например јас.
Значи цели 8 години сум со едно друштво неразделни сме, 9 машки и 9 женски сме.
Владее хармонија ама секако дека има и некои недоразбирања.
Сега,моментално се случува некаков пресврат.Пред 4 месеци 3-4 момци почнаа да се лепат за нас оти нема со кој да слават нема со кој да бидат.Тогаш се спротиставив и јасно се изјаснив дека не ги сакам во друштвото и многу така мислеа но не сакаа да се изјаснат зашо тие беа блиски со некои членови од нашото друштво...и на период се одделија.
Сега почнаа пак да се прилепуваат,ама толку сум гневен поради тоа што моите 2 нај нај блиски другари од друштвото сега се лепат по нив,значи како можеа да испаднат толку нефер.Едниот е лицемер невиден значи да ти иде да го отепаш од ќотек а другиот само трчи по него.Тие се здружија со нив зашо тие сакаат ептен да пијат....
Не ги сакам во друштво зашо тие 3-4 не ја сакаат нашата женска половина,значи место женски да примаме машки пендреци ќе примаме???
не сакам да ми се мешаат,прават муабет само за трактори дрвја и алкохол,незнаат никаков факт да кажат или некоја тема за секс девојчиња.Дајте некој нека советува ако бил во таква ситуација...што да се прави...
Сега дури не канат кај еден од нив да одиме на планина 1 ви мај да славиме,јас несакам тоа да се случи.Не ги сакам во друштво ептен ги мразам,ама некои се слепи за да го гледаат тоа и не гледаат дека само од корист се тие со нас дека само лицемерат и тоа не им е вистинско лице...(Штета што еден од нив ми е 1 братучед) но сепак одам против...несакам нехармонија дрога и премногу алкохол во друштвото!
Дај земете ме и мене у друштво ќе бидам добар ветувам :love:

Може сега овој проблем си го решил, ама каде и да е, отиде твоето друштво.
9 машки и 9 женски од кои пола од женските се во врска со пола од твоите другари (вклучувајќи те и тебе како што сфатив).
И сега мислите ли што ќе се случи кога тие девојчиња ќе си фатат дечковци?? :D

Може сега овој проблем си го решил, ама каде и да е, отиде твоето друштво.
9 машки и 9 женски од кои пола од женските се во врска со пола од твоите другари (вклучувајќи те и тебе како што сфатив).
И сега мислите ли што ќе се случи кога тие девојчиња ќе си фатат дечковци?? :D
Па да така изгледа... :/ но многу сме сложни веќе долго време и машки и женски и од нив си имаат дечковци и пак излегуваат со нас но дечковците не, сепак знам дека кога тогаш ќе се распаднеме но 3-4 машки 3-4 женски секако остануваме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom