Другарство, па љубов, па пак другарство. Дали е можно?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Nemam takvo iskustvo,ama mislam deka mnogu e retko takvo nesto.Zavisi od karakterite i sigurna sum deka mene takvo nesto nikogas ne mozi da mi se sluci.

можно е си знам од лично исуство али не ми се пишува баш сега за тоа

Хммммм... Акон некој друг може, алал му вера, јас не би можела.

abe zs samo procitav del od prvata strana nema potreba da citam tugi mislenja samo mene toa licno mi se iam deseno!!! Bevme drugari bese se ok sekoj den se druzevme onaka bas cel den. No deckovo pocna da se pusta 1,2,3, ja se praev cisto na toso pomina toa pa jas sakav a u megu vreme muabet za ona drugari pa u vrka pa pak drugari ok isto mislenje imavme so e vazno i na kraj ke se znaeme podobro ali pak drugari> I vido so se desava mu kazuvam te sakam sakam so tebe i deckovo mrtvo ladno niso ne reagirase i poslem mnogu slabo se slusavme pa potoa on sakase i jas sakav ali pak nisto i sk na kraj pak ama epten malku se druzive.
PS. se ova e na kratko ako ima nervi VIRUS neka pise zs on znae na podolgo neka razjasni

a doduse moze da i go pokaze ova na osobata za koe e nameneto ja ne praam problemi

Мислам дека ке може , ама нема да биде тоа тоа што било

flaming%20logo%20white.gif

Pa mozno e zaso da ne e mozno lool toa ti e neso kako vrapce i zajce hehehe
flaming%20logo%20white.gif

jas mislam deka bi mozelo da ima drugarstvo no ne takvo kako sto imalo predhodno(ako iimalo) a mislam deka ne moze da bide nekoe pregolemo prijatelstvo bidejki ne e isto da kazuvas na licnos od doverba a drugo e da kazuvas na nekoj so kogo si odel ili si imal seks!

jas mislam deka e mozno. Samo ke treba mnogu da se potrudam u vrska so toa, zasto deckoto e takov, onaka druzeljubiv koga saka!

...jas mislam deka e drugarski da imas sex so drugarkati ko ke zapeci...taka da imas i drugarstvo i sex i pak drigarstvo...i pak sex i pak drugarstvo...itn

Нема теорија другарство па секс па пак другарство, тоа не е нормално и тешко остварливо, освен и двајцата ако имаат чувства како камен

bone напиша:
...jas mislam deka e drugarski da imas sex so drugarkati ko ke zapeci...taka da imas i drugarstvo i sex i pak drigarstvo...i pak sex i pak drugarstvo...itn
Или си ја утнал/а темава или мајтап си играш. Тука дискутираме за другарство меѓу двајца, па врска, па потоа пак дали е можно да се врати на другарство. А не секс со другари/другарки.

drugarstovo pa lubov moze, ana ako posle lubov drugarstvo togas ili lubovta ne bila lubov ili drugarstvoto ne bi bilo drugarstvo, pa ke kazam se e vo mislite, i do psihologijata na drugarciwata.

Mozno e i toa kako e mozno.
Jas go doziveav toa.
Se so treba e i dvajcata da KULIRATE. :)

Како може некој што се вика до вчера заедно сме спиеле денес да ми биде другар!?
Секогаш ќе има посебно место кај мене,ама како човек кој ми значел али никогаш како другар!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom