Другарство, па љубов, па пак другарство. Дали е можно?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
^^SwEeTGiRl^^ напиша:
storm angel....taka mislis sega ali da imas dobra drugarka i da ste nonstop zaedno se da si kazuvate pa utre ona da si fati decko i povese vrema da e so nego nego so tebe ke vidi deka ke pocne da se javuva ljubomora ne mislam na ogromna ali u sekoj slucaj ke se pojavi
Ми се десило тоа и воопшто не сум бил љубоморен, воопшто.
Јас се научив дека патиштата на луѓето не секогаш водат у ист правец.
Доволно ми било да знам дека другарка ми е среќна.

StormAngel напиша:
Ми се десило тоа и воопшто не сум бил љубоморен, воопшто.
Јас се научив дека патиштата на луѓето не секогаш водат у ист правец.
Доволно ми било да знам дека другарка ми е среќна.
vikas ti se desilo i si naucil,, a za da naucis treba da ti dadat lekcija pa sigurno posle nejze nama da ti se desi istoto deka veke ednas si ja naucil.taka:icon_lol:

da mene mi se ima sluceno...i nishto strashno od toa...se znaese deka vrskata nema da trae koj znae kolku ama imashe strast...ljubov...pa strast...i tolku... sega sme drugari i ne sme dosle do nikakov konflikt za taa rabota...kako vlegovme vo vrska taka izlegovme ...bashka i nasive segasni partneri znaat deka nekogash porano sme bile vo vrska...ali shto bilo pominalo...toa e toa...

секоја чест
хо другарство не треба да се меша
конфликт ако избие отиде и едно и друго

Грешка. Наместо "да ти раскине", требаше да стои "да ти се скара" затоа што по љубовта ти е другар.

Ништо на овој свет не е вечно. Другарството е една од оние работи кои тешко можат да траат подолго, па затоа се смета за света и важна работа. А кога во другарството се вмешани љубовни чувства поготово помеѓу маж и жена, тогаш е уште потешко.

Времето ќе покаже. А времето тече, не стои во место. Или пак времето стои, ние се движиме...така некако беше...

Мистичен напиша:
Грешка. Наместо "да ти раскине", требаше да стои "да ти се скара" затоа што по љубовта ти е другар.

Ништо на овој свет не е вечно. Другарството е една од оние работи кои тешко можат да траат подолго, па затоа се смета за света и важна работа. А кога во другарството се вмешани љубовни чувства поготово помеѓу маж и жена, тогаш е уште потешко.

Времето ќе покаже. А времето тече, не стои во место. Или пак времето стои, ние се движиме...така некако беше...

ne beshe toa ljubov-ljubov...poveke beshe strast ne si go procital prethodniot post...bevme vo vrska dva meseci... raskinavme pred 5,5 godini i seushte sme drugari...i nemame namera da se karame...vo neshtata ima neshta ne e se taka prozirno i naivno...a drugarska ljubov postoeshe i pred toa i sega...

Jas mnogu sakam da si gi ebam drugarkite, sportski, a so nekoi i si go imavme onaka, koga ke ni dodjese, a bevme single.
Dali ima ljubov ne znam, ama znam deka ima dobar seks, ako e casual i no strings attached. So nekoi i si imame seuste misli da se recneme uste ednas, dvapati, ama mazeni se za moi poznanici, pa sea nekako ne ide.

Inaku, edna drugarka mi bese ljubov, pa pak drugarka. Iako znam kako vrti oci koga svrsuva, kako ofka i sl. I sekogas ja shupcam koga ke se cueme, ama ne mi faka kusur. Drugari neli.

MNOGU LOSA TEMA STE ODBRALE, E IMA TAKVI RABOTI, MOZE DA SE SLUCI I TOA :) AKO SE DRUZIS SO NEKOJ PODOLGO VREME, PA I MALKU AKO TI SE SVIDGA KAD TAD CE DOJDE I TAA TEMA NA RAZGOVOR

Да ама дали после муабетот, и нормално ако бидне нешто помеѓу нив, дали после тоа би било другарството исто, уствари дали би можело да има пак другарство меѓу нив.
Мене ми се случило такво нешто другари па во врска па пак другари, и ден денес се дружиме, не е тоа што беше али сепак сме другари

neznam sho podrazbirate pod drugarstvo...vo vrskata si i drugar i ljubovnik. Ako vo vrskata ne mozelo togash ni nadvor od nea nema da ja bivat...do vcera za se muabet se praeshe i se intimno delevme i od utre kako na kopce kje drzime distanca za intimnosta i kje bideme drugarchina kako vo petto oddelenie...ne ja bivat...barem kaj mene ne prorabotilo

Drugarstvo pa ljubov-DA. Obratno-NEMA SHANSA!!! Neka ne lazat tie sto ke recat deka bile ljubovnici,pa ostanale drugari.Zimi majka. Edniot strada vo takva situacija,no krie. Toa nema vrska so drugarstvo posle ljubov. Ako gi krijam emociite,kakvo e toa drugarstvo?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom