Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Zboruvate gluposti toa e zakon na prirodata be luge, ti imas alat ona ima kanal i normalno premnogu druzba i bliskost ke natera alat da kopa niz kanal, toa e nesto immposible da se kontrolira.
А шо ако ете ти имаш друг канал каде ораш а оваа има друг мотокултиватор? :D

Освен ако не пиеш ирско кафе во големи количини, друг начин не знам као ќе се очукаш :pos:
(во контекст на постот за кафе и машко=женска дружба)
Зависи шо цигара ќе пушите за време на кафето и со турско може да се „изгубите“ па „на грешка“ да се напрај работата :)

Ajde be, mnogu bliski prijateli!?!?!? nikogas ne ste razgovarale za intimni raboti so takvi prijateli ili da se zurkate pa da ne ti se vlazila p....? toa e nesto sto ne mozes da kontroliras isto ko ne mozes koga imas potreba za da odis na toalet ili potreba za jadenje,son itn

Разговараме и за интимни ствари и не, не сум се влажнела затоа што ми се другари и не ми е океј такво однесување. Ако се навлажнам, значи не ми е другар/ка. ;)

Ти мора да си феминизирано-импотентен Хипстер ако мислиш дека можно е другарство помеѓу машко и женско или си педер. Ај женско ќе разберам да гледа другарски на машко ама обратно?
Џиззз...

Ne be, ne mora da si feminiziran i impotenten, pazi sega moze ova ke te shokira ama ima mnogu mazeni, zeneti luge pa duri i so deca vo svetot, milioni i milioni koi imaat drugarstva i prijatelstva so lica od sprotiven pol, a ne se ni pederi ni lezbejki, ne e toa nisto nevoobicaeno, ne mi e jasno kako moze nekoj vo 2016 da reagira tolku idiotski na eden sosema ednostaven fakt.

Toa sto toj fakt ne si go sfatil do sega, a verojatno imas poveke od 18 godini e zagrizuvacki. Dokolku dogodina ova vreme seuste ne mozes toa da go razberes treba ozbilno da razmislis za samoubistvo.

Погледнете ги Кејт Винслет и Леонардо ди Каприо, па кажете дека не може да постои чиста, голема и силна другарска љубов помеѓу маж и жена.

Ne be, ne mora da si feminiziran i impotenten, pazi sega moze ova ke te shokira ama ima mnogu mazeni, zeneti luge pa duri i so deca vo svetot, milioni i milioni koi imaat drugarstva i prijatelstva so lica od sprotiven pol, a ne se ni pederi ni lezbejki.

Пријателства има само што обавезно едниот потајно сака да го клецни другиот а често желбата е взаемна само што си ќутат пошто нели заошто да си расипуваат пријателство, па драми и ѓурултии со плачки.

Погледнете ги Кејт Винслет и Леонардо ди Каприо, па кажете дека не може да постои чиста, голема и силна другарска љубов помеѓу маж и жена.

Аман бре девојче, како ги кажа, како да сте први комшии па знаеш дали се другари или повеќе од тоа :)

Аман бре девојче, како ги кажа, како да сте први комшии па знаеш дали се другари или повеќе од тоа :)
Другари се гарант. Само вистинска другарка ти дава да и ги видиш цицките :pos::pos::pos:(кога ти е најтешко)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom