Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене има другарство... јас имам многу блиски другарки
само што ми се случи да засакам блиска другарка, а не се осмелувам да и кажам...![]()
Според мене има другарство... јас имам многу блиски другарки
само што ми се случи да засакам блиска другарка, а не се осмелувам да и кажам...![]()
Да има.Јас имам другар и многу си го сакам мислам дури како брат го гледам секогаш ме советува ако има потреба од тоа и јас него исто така
сега вака да си се цитирам сама затоа што сум направила огромна грешка што мислев т.е. бев убедена во тоа дека може да има другарство помеѓу машко и женско(детево го знам од кога знам за себе цел живот сме заедно се дружиме)многу сум разочарана затоа што го изгубив другарот уствари он мене ме изгуби од кога ми кажа дека му се свиѓам и дека сака да се муваме бев изнадена многу сега го гледам со подруги очи не тоа што беше до сега така да нема и нема више никој да ме убеди дека постои поздрав
Join the club, honey.:wink:сега вака да си се цитирам сама затоа што сум направила огромна грешка што мислев т.е. бев убедена во тоа дека може да има другарство помеѓу машко и женско(детево го знам од кога знам за себе цел живот сме заедно се дружиме)многу сум разочарана затоа што го изгубив другарот уствари он мене ме изгуби од кога ми кажа дека му се свиѓам и дека сака да се муваме бев изнадена многу сега го гледам со подруги очи не тоа што беше до сега така да нема и нема више никој да ме убеди дека постои поздрав
Ајдееее....ne postoi drugarstvo megu masko i zensko. se ebe so drug a so mene drugar, ko da ja neam sto ima on.
СЕКСИСТ!!!pa ona me ponizue ako me glekoa ko bez kur a i ja nea ako ja gleam ko samo za muabet, znaci ne ja bigava da i go opnes, ne znam so luge bevte, abe zensko e da i vleze i kraj.