Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
  :helou:за ова си во право,едноставно ти станува навика.али женско кое има дечко тешко може да ти биде другарка.нема време да оди излегува со тебе на кафе.и плус секој ден да се гледаш.незнам секој различно гледа на тоа.имав случај таков другарка па премина во љубов и на крај произлезе страње.:uvo: ме замисливте и мене сеа... Ја у принцип мислам дека не постои такво нешто ОСВЕН ако :
1. Дечкото нема и неможе да има никакви симпатии према другарката ;
2. Девојката нема и неможе да има никакви симпатии према другарот ;
Во секој друг случај пиши пропало...
Зашто?!Сеа ке пробам да објаснам од моја гледна точка :
Кога ЈА би бил у таква ситација и кога ЈА би се дружел со некоја другарка по цели денови без разлика дали има дечко или не...ако сте толку блиски како што повекето зборат...значи еднаш у ден се гледаш со неа, значи ако ме привлекува, а за тоа не треба многу... убава насмевка, симпатична, убави очи, убава уста, и слично нели, ја сум повеќе за таа варијанта да прокоцкам цело другарство отколку да се преправам дека све што правам правам за неа, а не дека го правам тоа затоа што полека ама сигурно ја засакувам.
А исто така и мислам дека таа љубов што ке дојде после долго другарство е многу поголема, постабилна и поубава од било која друга...бар ја така мислам, затоа што да си со некој долго време најдобар другар/ка веке знаете све за себе..што сакате што неќете...буквално СВЕ....
Само мое мислење... No hard feelings:helou:
треба да се контролираме и граници да воспоставиме:smir:за ова си во право,едноставно ти станува навика.али женско кое има дечко тешко може да ти биде другарка.нема време да оди излегува со тебе на кафе.и плус секој ден да се гледаш.незнам секој различно гледа на тоа.