Другарка на сопругот

• Креатор на темата Креатор на темата obicna&sexy
  • Време на започнување Време на започнување
Што туку ја лажете, ебе настрана човекот.
Ако вие кога сте биле трудни така сте си правеле филмови дека ви е до хормоните не значи дека сите треба такви филмови да си праат.
Паметна си е жената знае дека волот ја изневерува.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 12:58 ---

Дај му ултиматум или ти или другарката, се знае кој е поважен и побитен.
Не иде тоа така ти си му се дала целата,му го даваш највредното нешто на светот се жртвуваш ќе му раѓаш дете тој да праи глупости.
Го немам сетено да ме изневерува. Ако сака има начини. За вол да е далеку е од тоа.

Не постои такво нешто што се вика другарка на сопругот. А и да постои, прашање е само на време кога ќе "еволуира"...
Безразлика дали е старо или ново, пријателството само по себе не егзистира само од пријателски чувства.
Но сепак, ова е само мое мислење.

Луѓе, полека малку со овакви заклучоци. Женава е бремена и можете дополнителни компликации да ѝ направите. Значи размислувањата за тоа дали постои или не пријателство помеѓу маж и жена, задржете си ги за себе. Ако ти не веруваш, јас верувам, а веројатно и сопругот на девојкава верува. Значи другарството не им е пресно, се дружеле одамна, и ако требало нешто да направат, ќе направеле. И јас имам блиски другари, кои ми се како браќа. Знаат да ми се јават на скајп во 1-2 навечер и да муабетиме со саати. При тоа, партнерот е до мене, ме слуша, ниту се кријам, ниту му давам причина да не ми верува. Ако некој ми е другар, останува само тоа и ништо повеќе. Инаку не би ми бил другар. ;)

Тоа е старо пријателство. До сега не сум му рекла нема да се слушаш и готово. Не се слушаат често. Ама мене ми е чудно зашто јас немам другари да се слушам.

Немаш потреба да се оптоваруваш тогаш, да љубомориш, или не дај Боже да му преречеш оти понекогаш знаел да си направи муабет со другарка.
А и не е во ред само затоа што ти немаш другари, да сакаш и тој да нема. Малце повеќе е себично.

Вака тие од дамна живеат. Се дружеле. До сега немам ништо повеќе дознаено. И јас живеам. Само ми беше чудно. Сепак го имам она на ум " Верувам, но и проверувам." До сега ништо на страна сенема случено. А да има нешто ... Е тогаш нова приказна ке е :)

Вака тие од дамна живеат. Се дружеле. До сега немам ништо повеќе дознаено. И јас живеам. Само ми беше чудно. Сепак го имам она на ум " Верувам, но и проверувам." До сега ништо на страна сенема случено. А да има нешто ... Е тогаш нова приказна ке е :)

Биди поблиска со неа...така помирна ке бидеш ;)

Луѓе, полека малку со овакви заклучоци. Женава е бремена и можете дополнителни компликации да ѝ направите. Значи размислувањата за тоа дали постои или не пријателство помеѓу маж и жена, задржете си ги за себе. Ако ти не веруваш, јас верувам, а веројатно и сопругот на девојкава верува. Значи другарството не им е пресно, се дружеле одамна, и ако требало нешто да направат, ќе направеле. И јас имам блиски другари, кои ми се како браќа. Знаат да ми се јават на скајп во 1-2 навечер и да муабетиме со саати. При тоа, партнерот е до мене, ме слуша, ниту се кријам, ниту му давам причина да не ми верува. Ако некој ми е другар, останува само тоа и ништо повеќе. Инаку не би ми бил другар. ;)
Не грижисе моето мислење е најбитно. Другите слободно нека си кажуваат. Моја е одлуката. ;) Па и мојов прај муабет пред мене. Само што јас знам и да бидам идиот.

Не грижисе моето мислење е најбитно. Другите слободно нека си кажуваат. Моја е одлуката. ;) Па и мојов прај муабет пред мене. Само што јас знам и да бидам идиот.

Like i said, ако не се крие, немаш место за паника. Нека си има другари и другарки, нека се дружи со нив, нека излегува понекогаш... Нема ништо лошо во тоа.
Возрасни особи сте, знаете што сакате и сигурно имате разјаснето што очекувате од бракот пред да стапите во него.

edit leandra

ХАХ боље сингл отколку со некоја дроља , па да ми мачка очи со другари и не знам шо. :pipi:
Обично тие таквите волови и ги јакуваат ваквите мислења :icon_lol:
Ако ти немаш доволно самоконтрола да одржиш другарство со спротивен пол не значи дека никој друг нема.

o_OНе постои такво нешто, крај тоа е само мит !
Дали со оглед на тоа дека јас подобро се согласувам и се дружам со машки без да ги гледам како сексуални објекти значи дека сум митолошко суштество? :)

да да, апсолутно си во право. не мислев да дувам на жарот, само сакав да потенцирам дека довербата е нож со две оштрици... или ќе се изгориме, или ќе имаме среќа.
бтв, ти си на 2700км, и мажето сигурно ти има инсталирано sub7 на пц-то ;):D

Дали со оглед на тоа дека јас подобро се согласувам и се дружам со машки без да ги гледам како сексуални објекти значи дека сум митолошко суштество? :)

А они тебе како те гледаат? Од кај знаеш, можеби после кафе у ВЦ се затвораат.

,,Другари‘‘ и ,,другарки‘‘

Дали сметате дека е Ок вашиот сопруг да има другарка и сеуште да се слушаат ??? Или јас сум проста и љубоморна или имам право што ми пречи тоа ????????

Чекај сега не ми е јасно он со другарката е оженет или со тебе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom