Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема што други да прашуваш, ако си спремен на тоа, напред. Истражи пред тоа добро. Јас лично не ги сметам за дрога.Мислења за психоделични дроги?
Што е тешка, а што лесна дрога според тебе? Воглавно амфот е ѓубре тука, све има само амфетамин нема, и човек треба да е улав во Мк амфетамин да конзумира.Амфетаминот тешка или лесна дрога е?![]()
Правиот амф е waaaaaaaaaooooooШто е тешка, а што лесна дрога според тебе? Воглавно амфот е ѓубре тука, све има само амфетамин нема, и човек треба да е улав во Мк амфетамин да конзумира.
Сеа незнам,али порано имаше многу добри,ексеери и табли.
Има еден стих, "exeri su govno kad pojavi se MDMA". Не знам порано што имало во државава, сеа си има чисти МДМА кристали, кои коштаат скоро исто колку бело, и се нешто најбоље од супстанци. Само што, пак ќе кажам, мене тоа ми е педерска дрога.Сеа незнам,али порано имаше многу добри,ексеери и табли.
Woooow батуле експлозии жбрграууууу што да ти распраааам лудила чавече !!!!Правиот амф е waaaaaaaaaoooooo.Ваљда тешка дрога е
![]()
Колку години имаш од прилика ?Најблиску што сум бил до дрога е јутуб каналот на drugslab и тоа видеата пред 2-3 години. Иначе би пробал трева. Ако можи да се наречи дрога