JURAGAANTE
Professional !!!
Може ли некој да ми каже кој е најновијот програм Dreamweaver јас имам 8ка
дали овие cs1,2,3,4se podobri Dreamweaver od 8ka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па, може ли фотошоп CS4 да е подобар од Photoshop 7?Може ли некој да ми каже кој е најновијот програм Dreamweaver јас имам 8ка
hh лош сум прашал саква да ми каже некој дали Dreamwaver 8 сеуште си е моќен знам дека има сега 9каПа, може ли фотошоп CS4 да е подобар од Photoshop 7?
Истото прашање - секоја нова верзија има корекција на багови и сето тоа...
hh лош сум прашал саква да ми каже некој дали Dreamwaver 8 сеуште си е моќен знам дека има сега 9ка
10 ка не е битно имали неш мн изменето пак му се враќам па да не ми застарел мн hhhh pozzz![]()
JURAGAANTE напиша:хахаха имаш право највероватно слабо им оди на лугево или не се запознаени дека со google имаат све што им треба али сепак ние сме тука па ке помогнеме позз
хаха добро како ке кажеш иначе не дека незнам да го користам google него ме мрзи да пребарам за програмава кога можам тука да најдам одговор иначе мислам дека не е проблем шо прашав
иначе не им се смеев туку ми е чудно што за секакви ситници се прашува али ок требаше на google da си видам може ке се баратав али барем немаше никој да ме напаѓа поззз
http://mk.wikipedia.org/wiki/DreamweaverMoze li nekoj da mi kaze najveke za sto sluzi Dreamwaver bidejki sum pocetnik. Malo objasnuvanje
Јас не користам ниту тоа, ниту тоа.
Користам NVU, и мало програмче и многу корисно... Слично на Dreamweaver
за линк ке ти дадам али големо е теско ке го симнесш и незнам многу малку има асални инсталации за него на нет ке ти пратам една по ппFala i da ne ima nekoj link od knigi ili tutorijali preku koj se izucuva Dreamwaver.
Ej i ako imas nekoj link za da go simnam ako sakas daj oti probav da go simnam mi bara da se registriram prvin nesto
Еј прашањето ви е за у корпа. Dreamweaver сепак заслужува респект за разлика од Front Page што мислам и дека никој повеќе не го употребува. А ако веќе зборуваме за сериозен веб програмер, нагласувам ПРОГРАМЕР, тогаш Microsoft Visual Studio со asp.net платформа е ultimate. Никаков Wordpress,никаква Joomla, се е тоа за мали деца.