dreambox+шеринг [ cccam ]

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
и јазека мислам дека е оригинал
али нема потреба оригинал да купуваш бидејки и копијата многу добро си ја врши работата а ке заштедиш една стотка во джебот

Член од
24 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
84
ete na zdravje sitel sitel3 ab kanal i afa veke ne se gledaat so dreambox ,uste malku dreamboxovite vo kanta

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
ако ради сител алфа и абканал го фрлиш дримот в канта, не знам шо да речам, ги имаш скај италија, скај германија, скај англија, и тие никогаш немат да секнет на шеринг, плус ак сакаш дискавери и национална географија со превод шо се разбират ги имаш на тор на 0.8W

Член од
24 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
84
ако ради сител алфа и абканал го фрлиш дримот в канта, не знам шо да речам, ги имаш скај италија, скај германија, скај англија, и тие никогаш немат да секнет на шеринг, плус ак сакаш дискавери и национална географија со превод шо се разбират ги имаш на тор на 0.8W
ma morame da priznaeme deka cs se omasovi mnogu mnogu,i sledat dosta iznenaduvanja
licno mene ne me interesiraat sky,osvem toa skyit pred mesec dena gi menija karticite nov caid,sto mislis ne li spremaat nesto,ili od kef gi menile
dovolno e eden update vo nivniot sistem i eteti problem ke otide i sky,morame da priznaeme sostojbata poleka poleka e se polosa.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
ma morame da priznaeme deka cs se omasovi mnogu mnogu,i sledat dosta iznenaduvanja
licno mene ne me interesiraat sky,osvem toa skyit pred mesec dena gi menija karticite nov caid,sto mislis ne li spremaat nesto,ili od kef gi menile
dovolno e eden update vo nivniot sistem i eteti problem ke otide i sky,morame da priznaeme sostojbata poleka poleka e se polosa.
дури имат во ЕУ правила на играта (заради антимонополски закони не е дозволено впарвење на картиците со ресиверите) ќе го имат и CS

Член од
24 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
84
дури имат во ЕУ правила на играта (заради антимонополски закони не е дозволено впарвење на картиците со ресиверите) ќе го имат и CS
Dobro togas se te razbiram ama,imam i prasanje...Dali Slovenija e vo EU ili ne ako e togas zasto totaltv slovenija gi uparuva krticite na isti nacin kako i vo zemjite koi nese vo EU.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Колку пари дримбокс500 + шеринг ама некој добар да ми предложете,...?

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Dobro togas se te razbiram ama,imam i prasanje...Dali Slovenija e vo EU ili ne ako e togas zasto totaltv slovenija gi uparuva krticite na isti nacin kako i vo zemjite koi nese vo EU.
тотал е од србија, со претставништво во словенија, а зошто ги впарува картиците и зошто никој не се побунил (или се побунил ама немат резултат засега) то не би знаел да ти кажам

Член од
24 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
84
Sky nema da raboti preku CS ili preko dreambox togas koga sky ke posakaat..digitalnata tehnologija nudi ogromno moznosti,so ednostano aktiviranje na ecm emm brojac vo kartickite sekoja karticka koja ke se stavi vo server ke duvne za 5 ili pomalku minuti,zasto vo originalniot ili nemora da bide originalniot resiver od kartickata vo rok od 2 minuti imam primer 10 ecm dodeka koga ke ja stavis vo server ima mnogu mnogu ecm...eteti problem...mislam nemaoze da se garantira deka tie kanali ke rabotat.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Sky nema da raboti preku CS ili preko dreambox togas koga sky ke posakaat..digitalnata tehnologija nudi ogromno moznosti,so ednostano aktiviranje na ecm emm brojac vo kartickite sekoja karticka koja ke se stavi vo server ke duvne za 5 ili pomalku minuti,zasto vo originalniot ili nemora da bide originalniot resiver od kartickata vo rok od 2 minuti imam primer 10 ecm dodeka koga ke ja stavis vo server ima mnogu mnogu ecm...eteti problem...mislam nemaoze da se garantira deka tie kanali ke rabotat.
јас викам вака, кога ќе секнет торентите тогаш и кардшерингот ќе го снемат, а до тогаш уживајте во гледањето ;)

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
Molimete kakva vrska ima torentot so cs
сакаше да ти каже индиректно дека пиратеријата кога би можела да функционира а сите се свесни за тоа тогаш може и ова да работи
а башка на сличен принцип ти е торент / кард шеринг

Член од
24 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
84
сакаше да ти каже индиректно дека пиратеријата кога би можела да функционира а сите се свесни за тоа тогаш може и ова да работи
а башка на сличен принцип ти е торент / кард шеринг
аха баш би сакал да знам во кој систем кодира торент.

Kajgana Shop

На врв Bottom