ma morame da priznaeme deka cs se omasovi mnogu mnogu,i sledat dosta iznenaduvanjaако ради сител алфа и абканал го фрлиш дримот в канта, не знам шо да речам, ги имаш скај италија, скај германија, скај англија, и тие никогаш немат да секнет на шеринг, плус ак сакаш дискавери и национална географија со превод шо се разбират ги имаш на тор на 0.8W
дури имат во ЕУ правила на играта (заради антимонополски закони не е дозволено впарвење на картиците со ресиверите) ќе го имат и CSma morame da priznaeme deka cs se omasovi mnogu mnogu,i sledat dosta iznenaduvanja
licno mene ne me interesiraat sky,osvem toa skyit pred mesec dena gi menija karticite nov caid,sto mislis ne li spremaat nesto,ili od kef gi menile
dovolno e eden update vo nivniot sistem i eteti problem ke otide i sky,morame da priznaeme sostojbata poleka poleka e se polosa.
Dobro togas se te razbiram ama,imam i prasanje...Dali Slovenija e vo EU ili ne ako e togas zasto totaltv slovenija gi uparuva krticite na isti nacin kako i vo zemjite koi nese vo EU.дури имат во ЕУ правила на играта (заради антимонополски закони не е дозволено впарвење на картиците со ресиверите) ќе го имат и CS
тотал е од србија, со претставништво во словенија, а зошто ги впарува картиците и зошто никој не се побунил (или се побунил ама немат резултат засега) то не би знаел да ти кажамDobro togas se te razbiram ama,imam i prasanje...Dali Slovenija e vo EU ili ne ako e togas zasto totaltv slovenija gi uparuva krticite na isti nacin kako i vo zemjite koi nese vo EU.
јас викам вака, кога ќе секнет торентите тогаш и кардшерингот ќе го снемат, а до тогаш уживајте во гледањетоSky nema da raboti preku CS ili preko dreambox togas koga sky ke posakaat..digitalnata tehnologija nudi ogromno moznosti,so ednostano aktiviranje na ecm emm brojac vo kartickite sekoja karticka koja ke se stavi vo server ke duvne za 5 ili pomalku minuti,zasto vo originalniot ili nemora da bide originalniot resiver od kartickata vo rok od 2 minuti imam primer 10 ecm dodeka koga ke ja stavis vo server ima mnogu mnogu ecm...eteti problem...mislam nemaoze da se garantira deka tie kanali ke rabotat.
Molimete kakva vrska ima torentot so csјас викам вака, кога ќе секнет торентите тогаш и кардшерингот ќе го снемат, а до тогаш уживајте во гледањето
сакаше да ти каже индиректно дека пиратеријата кога би можела да функционира а сите се свесни за тоа тогаш може и ова да работиMolimete kakva vrska ima torentot so cs
аха баш би сакал да знам во кој систем кодира торент.сакаше да ти каже индиректно дека пиратеријата кога би можела да функционира а сите се свесни за тоа тогаш може и ова да работи
а башка на сличен принцип ти е торент / кард шеринг
не сфакај све буквалноаха баш би сакал да знам во кој систем кодира торент.
или е nagra3 или criptoworksаха баш би сакал да знам во кој систем кодира торент.