dreambox+шеринг [ cccam ]

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Заинтересиран сум за ДримБокс и сега сакам да прашам за овие шо се ДМ500 колку пари ќе ми изелзе со се Шеринг колку пари е шерингот и колку и кои програми т.е. кои пакети ги отвара. Фала однапред! :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Колку интернет се троши при користење на дримбокс и дали со брзина од 1,5-2 мб може да работам и на интернет и да го користам дримбоксот.
Знае ли некој да ми помогне?

Член од
31 декември 2009
Мислења
580
Поени од реакции
159
ako si klient (nemas server) skoro ic ne trosi.
za server zavisi kolku luge gledaat od tvojata linija na periodi ama neznam tocno da ti kazam kolku ke potrosi za mesec dena zosto imam neogranicen net.
za da ti koci netot nema da koci ni so 1 mb net nema gajle toa.
--- надополнето: 18 април 2013 во 23:40 ---
eve vi najdobra strana za razmena na linii
http://www.eurocardsharing.com/

mnogu dobri serveri za razmena na c linii vo lokal za tie sto imaat napraveno virtual lokal card so cccam/oscam

i za tie sto nemaat lokal card ima i prilicno solidni vo free

Член од
29 август 2009
Мислења
50
Поени од реакции
9
Имам дримбокс DM500S и сакам да да ставам шеринг знам дека цената му се движи од 50 до 80 евра.Е сега ако може некој од вас кој користи шеринг да препорача некој кој нуди квалитетен шеринг да ми остави контакт на тој кој нуди како ПП, подобро е ако имате скајп,хотмаил од тој кој нуди за да можам да го исконтактирам.Фала однапред :)

Член од
5 јули 2008
Мислења
417
Поени од реакции
11
Барам шеринг линија само за поларис пакетот 39 е.пишете во inbox

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
давам тест линија за тестирање заради нови сервери пред да станат званични да се испитат добро кој е за тест нека пише пп

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
давам тест линија за тестирање заради нови сервери пред да станат званични да се испитат добро кој е за тест нека пише пп

Одличен шеринг браво :cuc: Отвара се што се гледа без сецкање и нервирање, препорачувам да пробате. Цена - подобра здравје :icon_mrgr:

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
Фала баки...поздрав кој е за нека повели има уште тестови

Kajgana Shop

На врв Bottom