Dream Team

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Dream Team

Според мене најбоље серија за фудбал...уште на времето кога ја даваа на скај нет ја пратев со задоволство.
Ненадминати моменти,фаци...Флечер:aplauz:
3772714_7_6.jpg

Него она зашо највише ги мрзам МТВ на свет е шо по третата сезона пишаа КРАЈ НА серијата а уствари има девет сезони...мамата!:zlo:

Еј да бе. Добра серија. Чат-пат ја глеав кога имав време.

Нема да веруете но серијата не почнала од сезоната шо се даваше на МТВ него имало и една две сезони предтоа...Почнала како приказна за Dean Hocknell братот на Шон(кој го имаше во целата "прва" сезона)
Девет сезони чоече и уште трае...е тоа е серија!

da gi ebam jas tie od mtv
c c c c c c c c c c
a zamisli pred to imalo uste 2 drugi sezoni poooooo sramota

:oftopic:Не е единствената серија емитувана на МТВ што е скратена.Таков беше случајот со "Sunset beach",при крајот ја сецнаа.

А серијава беше интересна,ама за жал не ја следев редовно.

и јас ја пратев редовно дали испуштив се на се 5-6 епизоди.

омилен лик ЛИНДА БЛОК.:zlo: :zlo: :zlo:

п.с. сега гледам ја даваат на НОВА ТВ па сеуште даваат од тие епизоди што ми се гледани т.е. што ги даваа на МТВ па ќе видам дали и таму ќе има продолжение, ако има таму ќе си ги гледам другите епизоди.

Маркетар молим те кажи у кои термини иде на Нова...многу ми значи стварно

Стварно јака серија беше/е.. ама па што ако е 9 години.. Stargate SG-1 влезе во 10тата (=

Dream Team (dramska serija)
strelica.gif
ponedjeljak - petak, u 01:35 h

Godina: 2000.
Sezona: III.
Trajanje: 30'
Glumci: Karl Fletcher,Sean Hocknell, Warren Masters,Des Baker,Zoe Baker,Connor McCarthy,Dean Hocknell
Produkcija: SKY

А знајте дека вистина постои само Карл Флечер? мислев како фудбалер. играше за Вест Хем, го шитнаја во Кристал Палас

Mac)) напиша:
А после тоа уште 6 сезони замисли...педери се гадни дајте да си ги симнеме ние сами епизодиве...
Идете овде за информации www.http://www.harchester.net/videos/dt9-videos.asp

не ти работи љинков

почнав да ја гледам серијава, ама ја фаќам цело време на пола

Гижо напиша:
почнав да ја гледам серијава, ама ја фаќам цело време на пола

маркетар ти ги напиша термините, шо е проблемот?

заборавам :)), ама и не се точни баш, од 2 саат почнува на нова, незнам за која телевизија он ги напишал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom