Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веруј ми, ништо не си изгубил! btw, ти го пишувам ова од прва рукаManga напиша:ja se prijaviv na kasting ali ne otidov jebi ga
ти кастингот да не го водеше....Mandrak напиша:Веруј ми, ништо не си изгубил! btw, ти го пишувам ова од прва рука![]()
од кај си падната :kez:schtranga напиша:prvpat slusam za covekov
:bip::zid::sakas_ust:pishtoldz:violent1:opa_iha напиша:ej decki ne go znaete tipov e naj faca vo mkd i ne mu ljubomorete![]()
Не. Бев дел од екипата што работеше од „другата страна”Jakov напиша:ти кастингот да не го водеше....![]()
![]()
![]()
Пак информација до сега непозната:}I{BuTtErFlY напиша:лелеееее:zid: како море овој да снима порнич:nesvest::icon_eek::pishtoldz:pop:абе од овој порнич може само да
ц ц ц :nerv: а девојката што ке му е партнерка лелее:classic::shok:
![]()
И ти си стварно убеден дека некој воопшто гласал за него? Мислиш дека се беше регуларно? Зашто нема никогаш преглед кој колку гласови освоил туку само кој на кое место е по бројот на гласови? Си се запрашал?Sindikat напиша:Ова одвратно суштество органски не го поднесувам. Најголем имбецил, недораснат морон, ама не е тој крив туку тешко болните напатени пациенти шо гласаја за него на шоуто. Замисли која будала :lud: треба да си да даваш пари за да гласаш за ваков идиот, болест.