Драги члену!

• Креатор на темата Креатор на темата Rajna Koceva
  • Време на започнување Време на започнување
И ова сум го видела на други форуми, па си викам ај да го развеселам малку кајгана форумот. Значи овде си кажуваме шо си мислиме, но срциња мои тоа да се однесува стрикно на кајгана членовите. Јас неодамна почнав да ве читам и мислам дека ви фали ваква тема.
Јас прва, јас прва јухуууууууу...

Сакам да почнам со wot;

Драги wot

Не знам зашто но мислам дека си фрериште. Сум пробала да те замислам и си ми идел гол во моите мисли и дебел или гол и со долга црвена коса, онаква андолирана, но секогаш си бил секси. Многу ми изгледаш паметен и мислам дека секогаш се фалиш кога имаш секс. Ми смета шо некогаш се онаквуеш на сред тема со некоја мудра мисла сакајќи да се направиш паметен. Но тоа си ти и без тебе кајгана нема да е таква жолта каква што е.

Ајде срциња вие другите сте сега на ред и немојте да сте лоши јас стварно ве читам и не сум дупли јузер.

:pos:
Драга шечерно душо моја Рајно кога ти ја видов сликата нафб ми застана срцето, почнав да фантазирам како имаш плава коса и како лежиш во мојот кревет полно со рози, сум пробал да те замислам како бринете, како црвено коса, како црнокоса но верувај не можам и траба да знаеш дека најдобро може да ти стои плаво боја на косата(Плавуша), највеќе ми сметаше од сликата тоа што не носеш луксузна облека но ќе го прифатам тоа немој да бидеш лута
a_sweet_kiss_for_a_sweet_troll_by_bloody_tears_panther-d52ld4g.jpg

Te цунам во левиот образ од дената страна............................................................................................................
P.S: Многу ми се допаѓа тоа што на профилната слика од фб носиш диплома во раката

Планира да те надмине во отварање глупи теми.

Уште прашуваш па ти.
Дај кажи ги кои се глупи теми и наброј ги сите теми кои ги имам отворено :) па да ти кажам дали се глупи или не а усталом ако не ти се свиѓа што толку? ги гледаш темите мои? :cautious:

Дај кажи ги кои се глупи теми и наброј ги сите теми кои ги имам отворено :) па да ти кажам дали се глупи или не а усталом ако не ти се свиѓа што толку? ги гледаш темите мои? :cautious:

7 страни имаш со отворени теми. Кајги не дозволува толку за да можам сите во 1 пост да ти ги наведам.

Патем...се чудам, кој воопшто ти ги чита темите...so sad.

7 страни имаш со отворени теми. Кајги не дозволува толку за да можам сите во 1 пост да ти ги наведам.

:love: има ги читаат таквите ко тебе што знаат дури и колку имам отворено теми фала срце што ми ги читаш темите (y)

Сите. А и потписо

п.с. wot - Ќе ти послужи оваа за нешто вакво барем ако не друго.

:love: има ги читаат таквите ко тебе што знаат дури и колку имам отворено теми фала срце што ми ги читаш темите (y)

кога би стаса во 2 мин 8 страни да ги напраиш.

Attachments

• 11.png
    11.png
    316,9 KB · Прегледи: 210

8 СТРАНИ ИМА ПРОВЕРИ ПА СЕКОГАШ ИМА КАЈ НЕГО НОВОСТИ ВО ТЕМИТЕ, и доста веќе зборите за темите на него, темава е за Рајнето не за овој.

И ова сум го видела на други форуми, па си викам ај да го развеселам малку кајгана форумот. Значи овде си кажуваме шо си мислиме, но срциња мои тоа да се однесува стрикно на кајгана членовите. Јас неодамна почнав да ве читам и мислам дека ви фали ваква тема.
Јас прва, јас прва јухуууууууу...

Сакам да почнам со wot;

Драги wot

Не знам зашто но мислам дека си фрериште. Сум пробала да те замислам и си ми идел гол во моите мисли и дебел или гол и со долга црвена коса, онаква андолирана, но секогаш си бил секси. Многу ми изгледаш паметен и мислам дека секогаш се фалиш кога имаш секс. Ми смета шо некогаш се онаквуеш на сред тема со некоја мудра мисла сакајќи да се направиш паметен. Но тоа си ти и без тебе кајгана нема да е таква жолта каква што е.

Ајде срциња вие другите сте сега на ред и немојте да сте лоши јас стварно ве читам и не сум дупли јузер.
Nice try wot

3rd page post on epic thread

not sure if win

Drag Raziel, prestani da si tolku nizok. Zemi igraj kosharka malce, pa shto znaesh, sledno mozhe ke te staat moderator na Kosharka, ama ne NBA, nego FIBA, evropskata, posho za NBA treba... ustvari i za NBA ke te staat, deka si nemash kosa ko 94% od crncite. Isto taka, alal da ti e shto si prochital ton knigi (e sea ova e midget ton, pa mozhe da se i 2 kila, ama nema vrska), i si stanal pameten i sve toa so rechnik ubav, pa tek tuk si legnal nekoja kako wot. Poezijata ti e na mesto, onaka debilska, ko na burn84 :D, ama ti barem slikite ne gi stavash javno (tie shto gi opishuvash), burn gi stava javno i gi opishuva na angliski...

<3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom