Драганче од Лескоец со нов спот

• Креатор на темата Креатор на темата SocioPat
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха Новава Песна Му Е Закон!:vozbud:

Значи легендава наша кога и да го видам на улица просто ме фаќа ненормално смеење, дали е до него како појава или до мене незнам..:toe:
Последно кога го видов во еден кафич сите почнаја да му ја пеат НА МАСА ЌЕ ДРЕМАМ..:pos: ... дефинитивно е ѕвезда..

edit:
просто не ми се верува...
ај то шо игра ко пет за шест и пол ...
туку и животнине ги промашил...

неможам еј.. недај боже тек сеа да го видам на улица

To ти е МОРИС ПРОДУКЦИЈА :vozbud::vozbud: И тие ќе ќарет нешто од ова на популарност и гледаност зато вакви глупости тресет :vozbud:

To ти е МОРИС ПРОДУКЦИЈА :vozbud::vozbud: И тие ќе ќарет нешто од ова на популарност и гледаност зато вакви глупости тресет :vozbud:
ова се глупости?????????:nesum:
Ми се плачи кога ги гледам овие...
порано кога беа андерграунд беа мнооогу подобри, сега тешка комерцијала се. Го нема читањето на вести од весник, снимањето на гробиштана Лескоец, пуштањето вода од вц, мувите, мачките, сам свој мајсторот..
ништо од тоа..:icon_frow

ова се глупости?????????:nesum:
Ми се плачи кога ги гледам овие...
порано кога беа андерграунд беа мнооогу подобри, сега тешка комерцијала се. Го нема читањето на вести од весник, снимањето на гробиштана Лескоец, пуштањето вода од вц, мувите, мачките, сам свој мајсторот..
ништо од тоа..:icon_frow

Хахахаха, мислиш на времето Јован ко беше ONE MAN SHOW? :) Читат вести и на сред вести некој во позадина се дерит: Јован, мачката, Јован, мачката бе!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
Добри се и сега со ова Естрада плус, охридска верзија на а1 ексклузив нешо ваљда :vozbud::vozbud:
Да се вратиме на темава: закон спот на Драганче, дај боже појќе да снимат вакви во иднина со истава продуцентска куќа (:pos2::pos2::pos2:), ќе ми го продолжет животов за многу.

Си ја згрешил земјата Драганче. Со таков глас само во Србија или во Босна можиш да бидиш ѕвезда.

А овие нашиве попознативе па ама глас имаат шо да ти кажам,90% татини син4иња имам пари и ајде син ми нека пее.:smir:

Леле се изнасмеав,алал да му е на тој што го турил видеово...

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:зајко кокорајко...:pos2::pos2::pos2:

Европа ја знаее Македонијаааа како четири листна детелинааааааа:pos2::pos2::pos2::smeshko::smeshko:

Најновото видео од охридската урбана легенда:

Уживајте! :icon_lol:

Кај сеа ПЕТА да се бунат за насилство врз животните? Или пак Гардата за спас на кучињата скитници?

абе драганче е најдобар шо ви е вас?! идол ми е:pipi::pipi:
ама кој сурат го држи .....:pos2::pos2::pos::pos::pos::pos:

Ѕвездата се врати со нов хит :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ЛОЛ:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom