Драган Вучиќ повторно во акција!

• Креатор на темата Креатор на темата MK_Devojce
  • Време на започнување Време на започнување

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Уште едно спектакуларно шоу од нашиот шоумен е на повидок. Земал Драганче 3000 евра и на реклама ги мaвта и вели “Ајмооо талентииии, ве чека незаборавно дружење со чичко Драган (ќе правите што ќе ви кажам јас оти огромна награда е во прашање) :jaj:...„ Уште се замислува човекот дека е во најраниот цут на младоста:pos2:

тоа ме радува, кам-бек на великанот!!!
Вие додека глумите урбани и рафинирани за неговите емисии и додека ги избегавате дека така ви е наложено од другарите пошто е “сељачки’’, јас ќе се ваљам по земја секоја епизода од испадите што предстојат.....а ќе има многу, јас во Вучич не сумњам :)

на која телевизија ќе иде ова?да знам да не ја гледам повеќе:nenene:

А шо ќе бира овој пат?! Пејачи или...?! Какви таленти да знам дали да се пријавам :pos:

А шо ќе бира овој пат?! Пејачи или...?! Какви таленти да знам дали да се пријавам :pos:

Ако бара он таленти сигурно бара водители на мизерни шоуа на Сител кои ке можат да прашуваат мизерни прашања до мизерни певаљки со мизерни интелектуални способности со мизерна култура.

Сигурно Драганчо пак си дрпнал шоу, после „Don't Forget the Lyrics!“, сега доаѓа на ред „Got Talent“. :pos2:

Потенцијални таленти, добродушноста на Драганчо ве чека на широки врати:
9BABD1B33E7AF34BB43B20E45CAF87D9.jpg

барем ке има смеење на овие емисии

Мислам дека потргата по таленит завши а и незнам зошто впроцем и ја започнаа кога талентот им се наоѓа во телевизијата а тоа е Драган (му го заборев презимето) па мозит 3000 евра да си ги доделит самиот на себе :toe:

Нема да има певаљки од Србија и Бугарија...? Ништо... :pos2:

А Боки 13 кога се враќа? :pos2:

Нема да има певаљки од Србија и Бугарија...? Ништо... :pos2:

А Боки 13 кога се враќа? :pos2:
:pos::pos:
На голема сцена се враќа во сабота,со концерт на градскиот стадион.

Ако ти недостига многу,можеш уште веднаш да го зирнеш на А2,и тоа во живо.:pos2:

лоел аман бре дајте нешто ново во етер... :nenene:

немам коментар ме нервира чоеков нервите ми ги кини :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom