Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Жолт фонт со црна рамка е моментот... ко од времето на Касандра. Па и шпански говор (y)

Ти Божино за Свонси ќе навиваш! И за Реал!
#итисиданибмв

Цареви сте, еј :cuc:

Цел ден трицепс и грб вежбам, грбов ми касни некоја ден со импликации, ама рацеве ко шо ме болат ако ти пукнам една :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Со џандари, педери и дилери на дрога на иста маса не седам, освен ако не ми се фамилија, а педери нема сето мажишта сме. И К. вика само со одбрано друштво :pos::pos::pos::pos:. И на пејачка кај Мичо не одам :icon_lol:, ај сега :icon_lol:.

Длаа

Иглам феј стејшн сс Огита и млого ни е сфатко : D
Пред да стау цеде унутра, не не ујче не га издува : ))) Мора да се издува цеде и избрише пред да се стау унутра, ти ујче ништо не знаес, вика ми лудо дете

E, a неам интернет целу недељу, дечки уреду е, ке га фиксирамо кфар овија днови. Неам едну фазу струју веќ три четири дна, дечки уреду е, ке биде овија днови. Доро е воду иам, водолија без воду не бива. Ма где ја живиииим
И како беше тј муабет, неам интернет неколко дна и седе у дневну сс мои, фини људи да ти биле : D

Прееска глеасмо гу и на сестру ми сфадбу од пред ехеее мноо године, какф сам бија шушљак слаб.
Да ти ебу македонски сфадбе кд главна трака е "Илчовице млада невесто" и главан режисер и познавач на адети су ти камерман и сликар

Колешки се палат на демонстраторот level "леле како го држи маркероо"
Шо е Марфи никој не е. 4 предмети во 2 дена, едната половина во ист термин без отстапки.
На мајка ми и ја објасувам целата ситуација, а од таму слушам само "не знам јас, балансирај си, јас тебе те пратив таму да учиш"
Не е таа крива, ги слуша и таа мајките чии синови све полагаат на време, на колоквиуми, капацитети, иако се по минимум со 11 испити. Ама, дома битно син на мајка се.

Колку е најјако да се најдеш во иста кафана со некаков си сојуз на пензионери, па по неколку пијачки се осеќаш како да седиш до куп пијани тинејџери. Муабетите им беа....
- Дечко келнер, однеси и на таа дамата таму пиво од мене.
- Ако ми излезе овој бизнисот сега не знаеш колку пари ќе земам.
- Следниот пат јас ќе ве однесам на игранка кај еден пријател во кафана.
Ептен интересни, слатки, па почнаа да играат твист на некои екс ју хитови, па танго, па кикотења и заебанции...
Никаде не слушнав ни Заев ни предавници ни херои. А зар не беше наша улога да уживаме во животот, а оние старите истрошените да седат дома и да кукаат и колнат по партиите и државата?

Ми вели:
- Те чекаат пред врата.
- Кој ме чека?
- Децата без родители.

Се чудев што би барале од мене, а воедно ме облеа некоја тага.
- Нека влезат.
(се отвора вратата, крццц)
- Добар ден. Ние сме пензионери...

Драга, да ти кажам како гласи правило број еден. Никогаш нема да бидат привлечни машките со тесни ролки. Уствари не само тесни, туку било какви ролки. Толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom