Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
К.
Налетав на ивентот за концертот на Владо Георгиев, 4000 атендинг, картите по 1000ден.
И не знам што е потрагично, дали цената за да го слушаш овој или тоа што февруари го пишале со б. :facepalm::uzi:
1964877_10205142451377069_5119183438866449699_n.jpg

Кајганчич,

Пола година како пробувам да сфатам шо ги тера твитерџиине да се онака исфрустрирани и да се сметаат себе за супериорни во однос на сè. Дали знаеш дека еден просечен твитерџија е професионалец во секоја област од животот, па можеби дури и од смртта?
Дали знаеш дека 0,5% од македонскиот народ (толку се твитерџии) се смета себе за револуционерно движење и единствен вистински приказ на желбите на два милиони народ?
Дали знаеш дека најголем број од нив се луѓе кои стануваат и уште нерасонети седнуваат да исхејтаат тоа шо комшијата имал секс а они немале?

Ама ај иди у 140 карактери на некој објасни му дека е глуп. Расказ да му напишеш нема да сфати, не толку кратко.

Енихау, три пати неделно секс би им било решение на проблемите на голем број од нив.

Реков дека студентиве се мрзливи себични педерчиња ? Реков, ете ги прифатија одложување демек постигнале нешо.
Штрајкот и пленумот иако немаше водачи и немаше лидери арно ама си излегоа тие неколкуте души шо спонтано го организираа се истакнаа се промовираа и толку.
Ајде сега тие шо ми јадеа курот дека добро познат не водел конструтивна дебата плус и го банираа од темата ради неконструктивност елајте да се удавите каде што мочам.,ебаве тоа ретардосите.
Не им раскажувајте филм на оние кој што го имаат изгледано истиот , не им го раскажувајте ни римејкот пошто веќе е гледан и у суштина е исти само актерите и некој незначајни детаљи се сменети ништо друго.

Ди кеј да се надополнам на постот погоре, и мене твитерџиите ми се најодвратни и одбивни луѓе во глобала, снобови со тапа смисла за хумор што се сметаат за надпросечно интелигентни :D

Иначе нема ништо поубаво од домашно направен сендвич со кулен, зелени маслинки и сирење. Јебеш и пици и нутели и све.

Не за џабе рекле, кучето е лексилиум.

Учиш срањеници кои не ти се интересни со сила. Ти зачадува глата од учење
набројувања, поделби, со по 10-тина точки, кои че ти ги бараат утре, а по недела дена со сигурност че подиспарат, оти се глупи и оти утре другиден ако ти притребаат, се знае директ од закон ги најдуваш и применуваш.

Слегуваш до долу, го тркалаш песот 20-тина минути. Кеф си, се исклучуваш и мислиш дека убавини че те пратат до крајот на денот.

Се качуваш горе и почнува истото срање од почеток.

Лелеее Драгааа...
Дали ти знаеш дека Комисијата за ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА што е во зградата на МРТВ е на 20 спрат, а лифтот оди до 19 спрат???
Каква иронија човече... и сеа ти ако си пример во инвалидска количка и сакаш да пријавиш дека си дискриминиран поради телесна попреченост како? цццц :facepalm:
Мојата чудесна земја!!!

Сум паднал на испитот, чупето и дефинитивно не ме сака, барем да имав пари и салам друштво да се испијанев.
Ко ќе немаш ништо немаш. Ебати се..

Аватарот по десетти пат го победи фајарлордот, кај нас дома.
Додуша за најмалиот прв пат.

Сега дома имам еден мал Зуко, што автоматски ме прави мене Озај :(

Долго време Кајги не сум ти пишал.
Годинава убаво почна.
  • Fired.
  • некои чудни соништа најверојатно кило сончоглед дека изедов.
Утрово сестра ми влезе в сба и ми вика да станам. Јас и викам:
-Уште сум ти лут. Таа праша зашто.
Јас и реков дека сонував сон кај шо таа не ми го давала лап топот, и јас сум морал мојот да го носам и приклучувам во другата соба.

Btw не мислев дека ќе ја слушнам песнава на прилепско радио.

Знам дека кога јадам гомна, обратно се случува, ама јебига... :icon_mrgr:

Металург се распаѓа :ајнапиво:
31057-Tiger-Look-at-all-the-fucks-I-ST8c.jpeg

Нема повеќе Бекстејџ фуфици со нарачани прилози :pusigo:
Како се сладам додека ги читам некои девојки кои лани почнаа да гледаат ракомет, а глумеа експертки секој викенд, како пишуваат трогателни постови во моментов, чисто за да привлечат внимание на себе :ojeaa::sekcza:

Поздрав до Гревче Китевски и Чокре кој беше избркан како куче од клубот кои не ги извадија од уста Комити сите овие години :blablab:Плачи пичко, кој те ебе :kuracc:

Алелуја сите експерти што се јавија низ годиниве ќе се изгубат од интернет просторот, се надевам само нема за Вардар да почнат да навиваат, а богами само такви привлекуваме во последно време :jajce:
Заминува во историјата лажниот патриотизам кој се ширеше со години, па останаа заслепени 2 милиони слепци кои низ годиниве не успеваа да разликуваат дека во клубовите не се гледа националноста на играчите, туку квалитетот.
Најсмешни ми се циркузантите од трибините. Ќе го беселе Минчо, а типчето цела слава им ја направи сам, ги прошета низ целиот свет, а претходно најдалечна граница им беше кладилницата Арситократ, наполнија џебови со пари итн... :kuracc:

Чисто да си знаете:
Металург ебисеееееееее, никад вие нема да победите, само напред Вардаре, еби ги сељацитееее ооооооооооо:oeoeoe::oleee:
Вие сте само една голема нула :kluc:

Иначе, Депортиво ми го разубавува вториот петок по ред :jeeee:
Атакуваме на местата кои водат во Европа :gjavol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom