Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
На сител спортски вести, игорче ги кажува резултатите на светското а на тв прикажани резултати од ФА купот (утакмици пред една недела изиграни)
#JustSitelThings :toe:

Кaјги,
Пoштувaм демoктрaтијa кaде секoј имa прaвo нa свoе мислење aмa жaл ми е кoгa читaм кaкви се oпинци и идиoти те шкртaaт секoј ден. Не е битнo дa се изнесе некoе квaлитетнo мислење, битнo е сaмo дa се прoбa дa се истрoлa некoј, дa се тресне нештo зa дa се сoберaт штo пoвеќе дoпaѓaњa. Искренo, жaл ми е и зa нив, немaaт живoт, немaaт кaде дa гo демoнстрирaaт сиoт "пoтенцијaл" нa свoите генијaлни умoви и кaпaцитетoт зa дискусијa нa билo кoјa темa пa oвде ги лечaт фрустрaциите. :(

;

Нема песна да ти опишувам низ се' што сум поминал.

ДК

Умерено магловито, влажни улици и 3 степени температура според метеоблу. Не сум трчал месец дена, снеговите се истопија, празниците поминаа, алкохолот сведен на минимум, апчињава за настинка сеуште во употреба, патиките пред кинење. Но вечерва одам да трчам, Мај ене го кај е, времето за спремање поминува, а јас сум далеку од форма.
Ќе ја трчам 42-ката годинава макар умрел на тоа асфалтот.

Драга,

нека ми се среди веќе ногава! Полудев! Не можам..со месеци не можам да газам како што треба :place:

Кајгано,

Се потсетив денес дека коа расчистуваш соба си смируваш нерви. Па коа ќе најдеш нешо прастаро го кинеш со таква нервоза шо си олеснуваш за проблемите шо те јаделе у последно.
Па ќе си искулираш малку со музика, нешо smooth да те опушти. И некако убав е денот. Можеби и шо си пијуцкав вино цел ден, испиј, дотури, испиј, дотури, ама па убаво беше.
Крајот со едно кафе и топол туш. Чисто за да се стави јаготката на шлагот.

А сакам јаготки.

Поздрав

Здраво драга.

Денес имав риби за вечера, 3 изедов и уште сакам, незнам што ми е, а неќев риби пред некое време. Утре пак на школо, не ми е мака учењето, мака ми е кој ќе стануе у 6ипол секое сабајле.

Ја мислам распуст треба да трае додека не завршат оскраите, или оскарите да ги преместат во сабота спрема недела а не секоја година недела спрема понеделник па оди гледај ги..

Чао драга.

Кајги,имам огрооооооооомни нерви и уште поогроооооооооооооооооомно трпение.
Но,кога ќе ми пукне филмот,пукнато е сѐ.
:cenzura:

Сеа ми текна, сабајле се возам у ЈСП у јака гужва и одеднаш почиња на една постара бабичка да и стенка да и урла телефонот на најгласно. Алал да им е на тие од дома што и го стаиле рингтонот јака фора у пичку матер, греота жената ја фати паника срам цел автобус и се смееше.

#штаречи :sramezliv:

Последно уредено:
Порано, во старата тема, имаше една форумџика која кога и да отворев Драга Кајгана, обавезно имаше нејзин пост дека се пакува. :confused:

Темава не ја читам редовно, но кога и да отворев имаше пост од Сунѓерот дека луѓето се лицемерни или известување за рандом верски празник, а неколку поста под него: "Бејби, планираме да се пакуваме...", "Бејби, ќе се пакуваме...", "Бејби, се пакуваме...", "Бејби, пакувањето започна...", "Бејби, six pack..." и тн.

Знам, не е моја работа тоа, но чисто информативно ме интересира дали конечно се спакуваа?

Драга. Доживував хорор 30 минути.
Едно старче си пушта Goce Nikolovski - Milice, Moja Milice . Без слушалки. Максимална звучност. И тишина во просторија. Ги пушташе и некои други од стил на десно понудените во линкот. Ја не знам кој му дал телефон со интернет на човеков.

Најјако беше шо цело време го гледаше видеoво погоре на full screen.
Многу добро видео.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom