Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Draga,

Vchera pochina na sestra mi best frendot. Ironichno bevme rodeni na ist datum, 2 godini postar od mene.
Imashe tezhok i nesrekjen zhivot. Tatko bivsh zatvorenik so silna ruka. :)
Koga kje umre nekoj star, posakuvam sledni da ne bidat baba i dedo.
Koga kje umre nekoj mlad, posakuvam da nema sleden voopshto. Cancer, you cunt.

Pogrebot e u 2, iam ushte edna cigara, kje ja chuvam u negovo ime da ja zapalam.

Nema da kazham lesna ti zemja, oti 5 toni bash i ne e malce. Nema da ti kazham i oti site sho te sakaat kje te sretnat nekogash i negde pak, oti nema. Sho go pravi celoto ova ushte potuzhno. Najtuzhno.

Fuck. Fuck, fuck, fuck.

Ако се избришете од форумов, не мора да се враќате како "тролови". Ги памти системот адресите и кукијата, се совпаѓаат кога тогаш, само сами може да се лажете. Дека најчитана е темава па да пишев тука.

Не можи да прегори како и секоја нормална, нее, мора да збирам срчи од цела соба и пошироко
10849939_670486683071979_2692095917667066492_n.jpg

Драга Кајгана,
Не сфаќам зошто луѓето станаа вакви....., не ја сфаќаат вредноста на еден човек, еден човек не го ценат по неговиот карактер, туку по парите, се радуваат на туѓото лошо......, едноставно неможам да сфатам кое е она точното што доведе до вакво нешто:unsure:

1.jpg

Драга К,

Токму кога се соочив со стравот од проверување на сметката во банката (пост трошаџиски страв) НЛБ Тутунска ја надградуваат страната. So relieved....

Дρага,

Многу е добρо што за пρомена во воз наместо пρоблемиве на луѓето слушаш муабети на дечиња и κаκо се смеат. :)
Дефинитивно супеρ почетоκ на одење дома. Нема да лажам, сρеќна сум што си одам бидејќи ми фалат моите, саκам да си помуабетам со баба ми и да го гњавам бρат ми, па и да и дозволам на мајκа ми она мене да ме гњави. А и дечκо ми се осуди гρавче да пρави, па моρав неκаκо да се губам. :D
Воопшто не саκам студено и ваκво вρеме, т.е зима де, али ми се исполнува душата κога ќе ми теκне на пρазнициве, на тоа деκа наρедна недела ќе го наκитам станот и деκа највеρојатно ќе имам папагалче. Да, се ρешивме да κупиме едно, таκа што, ептен сум возбудена за тоа. :D

Драга Кајгана,

Мислам дека @Sungerot Bob не трола дека е 20 и кусуро годишен дечко кој работи во биртија во Гостивар, си купил џип и хоби му е готвењето.

Туку се работи за атрактивна девојка која што е влажен сон на секој нормален антички Македонец.

Мене ми е видеово доволен доказ за тоа, кој што верува во коинциденција нека си продолжи.

P.S. Дури и една Каролина не заслужува фан како Дијаманте.

Никогаш не ми била јасна потребата на мк тв канал да кажуваат временска прогноза за Јужна Италија, Шпанија, Парис...
Демек просечниот напатен македонец си седи пред тв и си мисли....
mkmeme1.jpg

Гледај вика на видеото, и гледам децата играат лист, ножица, камен на руски начин, кој губи шамар, и имаш десет до петнаесет шамари во минута :icon_lol:. Така се калат децата кај нас, со таква младина сигурна е иднината се отепаа :icon_lol:.

Грбов не си го знам до каде ми е, му викам здрвен ми е осум месеци ништо не чувствувам...

Некако многу на очај почна да мириса форумов. Или си тип што става слики од себе ( или пишува приватни пораки "imas dobar potpis, od kaj ti e, ok, adni me na skype") , или си типка што напиња да се стават нови и ги фали ставените слики. :)
Додуша, кај најдов ја да кажувам, коа две врски ми биле од форумов, а третата од фејсбук. Јебига. :D
Един губиток за форумов е што може да се намали квалитетот на искажувањето на личните тајни, пошо сите си покажааа кои се. Али и онака форумов одамна не е место за исповедување и издувен вентил, туку место за интерни шали и дружење (фб меѓу особи кои не се блиски меѓу себе).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom