Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во нашава држава политиката е умешана во секое поле, па дури и во „циклоните“.

Циклон БРАНКО. БРАНКО бееее!!!:pos::pos::pos::pos::pos::pos: Па ова да го планираш нема да излезе вака! :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Иначе нема политика во ова, пошто не го крстивме ние циклонот така.

Ама после коа ќе дојде Никола,пазите се ќе носи све пред себе:pos:

Сител максимално го искористи, вртам по програмите, гледам итна вест:
Сите дома, доаѓа Бранко.
Мизерија.

Драга ударна вест еј македонките се опуштиле фрчат танги во Охрид, одма се сликаат гзови за насловни страни, алоооооооо у кој век живееме бе ко да македонскиов народ гз да нема видено. Да ви ја е*ам глупавоста невидена...80% tunnel vision nation...
Ај сеа сите трипати ура за танга бикини...

Драга,

Со самото тоа што постои човеков на планетава, јас верувам дека чуда, да, се случуваат!
Damn, man. :X3:

И јас не губам надеж дека ќе ми се случи и мене чудо, па ќе го положам испитов. :D

Драгааа. :D Ептен лош тајминг имаше дождов пред некој ден. Си тргнав пешки и кога почне да врне, дува и гргаол да правии. :ROFLMAO: Како што си трчкав со чадорчето во рака, кога помина една кола, кога ме избања од глава до петици, туто комплето... попара ме напраи. :ROFLMAO: Си ги трљам очите... кога уште една кола - шљааас. :facepalm: Се цедеше вода од мене, при секој направен чекор старките прдеа, од што беа полни со вода. :pos:Си викам... од ова побетер не можам да бидам, барем да искористам прилика. Си изнашлапкав во најголемите дупки по улиците, трудејќи се притоа да не испуштам ниту една баричка. :D Фрлам поглед на мобилниот што го носев во рака, бетер од мене поплавен. :tapp: Ја вадам батеријата, плива во вода. :noze: Ама ништо не му беше, со мене на се' ќе се привикне. :LOL: Му имам набиено таков имунитет, што што и' да му направиш, не ти се љути. :D

Полнета пиперка, рулз! Чиао. :icon_mrgr:

ДК мислам дека видов селфи на @Red John

xCqNcNc.jpg

Драа

Прашуе келнер спонзорушу што ке пиеш, а она га прашуе од кога е : D

Доро треаше да га пишу овој у тему за вицеви без наслоф, ама неможу да гу најду
Зшто нема наслоф :ROFLMAO:

Е а овој?
Сфи праиф замоци и трбушери, само Стиви вондер : D
(кој играја Ејџ оф Емпајарс знае)

Статус
Затворена за нови мислења.