Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Светов е преполн со фаци што од некаде, намерно или случајно дознаваат дел од приказна за некого и после го зјапаат со поглед „знам како ти е, сум минел низ тие срања“. А нив најстресен момент до 20ка им е то шо ја имаат видено баба им без вилиците пред спиење.

А бре какви са тиа топове по Мак владата? Отворив кајгана за некакво инфо, а никој ништо не пишува овде. Што става
Sorry for off topic !

• Ми се допаѓа
Reactions: osa
Драга,

Денеска случајно поминувајќи покрај моето средно школо кое што важеше за едно од помирните училишта гледам поставиле обезбедување, двајца добермани што изгледаат ко напумпани гуми и камери пред училиштето.

За мултиетничките школи да неправам муабет, посебни етнички влезови, етнички смени и силно обезбедување засилено со полиција измеѓу смени. Бидејќи таков ми е патот, секој ден поминувам покрај едно озлогласено мултиетничко школо, покрај обезбедување и камери после секое завршување на смена надвор се поставува полициски пункт, а на автобуската стои полициско комбе за да можат учениците мирно да се разотидат дома без инциденти и тепачки во автобусите. Еден пријател полицаец ми вели ,,мора да постапуваме така, ако не секој ден ќе биде покољ и црна хроника по автобусите и школите" .

Мислам во што се претворивме еј :eek: тешко на денешните родители што ги праќаат децата во училиште, незнаат дали живи ќе им се вратат дома.
:( Јас кога поминувам покрај КПД Идризово помалце полиција и обезбедување гледам, отколку покрај некое средно училиште.

Школите ни станаа бетер од затвори :( Не драга, несакам моето дете да учи по вакви школи - затвори каде што при секое влегување и излегување може да биде претресувано како најголем криминалец (ради превентива де, да не носи оружје или некој поостар предмет,што се повеќе се случува меѓу учениците) и да учи баци рака и дека власта треба да се почитува по цена на своите слободи.

Гоце Делчев така да размислуваше никогаш немаше да почне револуционерна борба.

Незнам дали за сето ова е криво опшеството и ние како луѓе, бидејќи децата се рефлексија на возрасните. Жално навистина :(

Последно уредено од модератор:
Драга,

еве брат ми само што ми кажа дека иде тежок период од годината, бидејќи девојките ќе носат капути и ќе бидат по облечени, а тоа ќе го наруши визуелниот ефект кој го оставаат тие прекрасни суштества и нивните облини. Со нетрпение ќе чека да дојде пролетта и пак да можел по прецизно да врши проценка на овој непроценлив дар за машкиот свет. :D

Со еден пријател отидовме да пиеме чај и по 5 минути седење ми вика: ај бе да си одиме овде е слаб интернетот. Како ме заеба и чајот ми остана неиспиен. :pos:

Не знам дали денешните луѓе одат на чај, пиво или кафе за муабет или да си играат на телефонот. Ако ми е за играње дома ќе седам.

најмногу ме бендиса тој модело со камуфлажата
само да го начекам уште на спиење

Шо е со луѓето шо мислат дека на нив е светот да го спасат бе драга?! Шо им е?!
Иначе нешто најјако, хит последно време ми е коа ми е досадно на предавања, земам пуштам ја штоперицата на саато и чекам да изврте неколку минути. После стиснам да се ресетира и гледам како брзо се враќа неколку круга. Закон ми е. Уживам!

Симина Tune files за Chip tuning, и не на торент туку на оние забеганите пари шо бараат премиум ова она. Три дена ќе оди ама трпелив човек сум јас, па му викам шо ти е гајле ќе му направиш на некого колата да му троши осумдесет насто :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Пари плаќале кај хакерите во Германија за фајловите, ги најдов јас беспари :icon_lol:.

Инаку добро :icon_lol:...

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Не сум љубител на лути пиперки, ама вчера направив исклучок и лупнав едно 6-7 комада. Еве денес како резултат на мојата машкост и курчење неможам да излезам од нужникот, а одпозади имам чуство како да ми го спопикале 3-ца црнци одеднаш.

Ти ебам пиперките...:mad:

Драга,
Вчера ми бил ден за паметење, се што никогаш во живот не ми се случило ми се деси за 3 саати.
Многу клета уста имам дефинитивно, Клеопатра може гомна да јаде.

И друго, една од разликите помеѓу Германија и Македонија е тоа што во Македонија на улица можеш да си најдеш 1 денар, 5 денари, 10 денари, 500 и се така до 1000ка случајно падната на улица. А во Германија можеш да си најдеш 200 евра. И сега ми стојат на маса и си велам да ги вратам

(
M068_Pff_Meme_wei%C3%9F_Motiv-500x500.png
)

Andrew земи на штоперицата да пробаш да ја стопираш на 99 стотинки, ако почне прва секунда гориш, не ја бива. Уште боље, земете со уште еден што му е досадно такмичете се, кој е поблиску до една секунда (.99) победува или до 3 секунди (2.99). Он на .98 стотинки ти .99 да фатиш, убија у поим. Треба рефлекс.
Некад тоа правевме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom