Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Чекам да завршам,а неа и е страв да заврше,ја разбирам, шо после,седиш дома и мозокот ти вегетира,креативноста ти е сведена на тоа сендвичот дали да биде со кечап или со мајонез.
Убеден сум дека сега е нејзиното време,мора да газе,само тоа невешто го праве, (ќе и пренесам школо ) :D

А јас сега почнав да редам коцки,некои се добри,некои неизвесно стојат,таму на крајот голема дупка.....
Прашање е дали тоа е вистинска желба и амбициозност,или бегање од реалноста ?

тука нема кај да се најдиш,во нај краток рок ти останува само телото,не и душата.

Кајг, утре се враќам во бетонот... Уште два комада за полагање и одам на одмор... а планирам и џигерот да го одморам пошо асално го фатив маратонот. Иначе луѓе почнаа да ми се чудат како се менувам преку ноќ. Исто како камелеонот што се менува во зависност од околината, јас сум малку обратен, се менувам обратно од околината и ми се чини дека на моменти избивам од масата. Јбг, немора секогаш секаде да се вклопиш, биди тоа што едноставно си, а ова го имав заборавено некое време. Утре ќе се бркам со многу луѓе што не сум се видел некое време... И редно е да фатам порачки по нет, па таму за 10 дена да се фаќа работа, макар и за унапредување на техниките и останато. Друго, пааа ја веривме братучетка ми и тоа за син од професор што ми предаваше мене средно, а воедно и на татко ми. Убаво ме испофали чоекот на маса, многу сум бил бистар, логичар и интелегентен (ама тешка мрза понекогаш). Well, nobody's perfect :)

п.с. I don't believe in heaven. I believe in pain. I believe in fear. I believe in death. And sometimes I believe in angels.

п.с.с. I'm ready... are you?

Од утре повторно на работа драга :mad: а што убаво си се навикнав дома, филмови, игри, попладне фудбал. Ај со лесно нека ми е од денеска до велигден турбо :)

И водици поминаја, овие уште црвени капчиња дедомразоски носат....:facepalm:

Д ај уште ти прашај ме "До кај си со факсот?"! Значи клише кое ме прогонува насекаде мајкеми, пфффф
А ова е dirty, па и тајмлес да не речам опако и безобразно

Кајгано мориии,
Убав денов! Убав!!!
Не дека имаше нешто посебно... онака баш.
Ме утепа носталгија кајги.. Ме прегази.

Напраимо диал Кајгано
Кидемо јутре куде адвоката,на њега му препишале њиву, а на мене ладу, демек братучеди смо
И ке ги тражимо ладу ниву, едну за на Пазар три
А филинг Кајгано кд едеш тој такфо, бонбоче јако, поклоновасто, праиш си рекламу за бонбонче сс ефекти од бадемче,лигал благо еј:ROFLMAO:

Драга
прво до членов со пост #32851 -Извини, имаш нешто против мене што во последно време ме пикаш во секој пост?

Relax :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom