Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драа Кајгаааано
Видела ли си Енимал Планет у кафееезу ?
Чаци несе јајца растура, овој му е четфрто овј месец, како е почнаја до Велигден ке напраи таблу, ке фрштиф м'стени папагалски јаја за празник hahaaaa ке гу терам озбиљно маму да ги фарба
Днска рано сам станаја , еве гу кафица стижее
А знаеш ли зшто се диза кафе у џезве ? за да види која будала га праи : )
поздраф нездраф

K'o shto mozesh da provalish iz dosad prilozenog sranja
ribe beze naokolo kad osete miris moga granja
ja kazem dodjite i uzmite, al morate vi da srolate
bile su sve bogate, pa za malo da povrate
jer nisu navikle na moje super specijalne shatove
koji zaustavljaju satove, odma radim lift na spratove
istog trenutka trulim ribama dajem matove
jer kad pochnu da kenjaju nikako da se zaustave
k'o golubovi grlice sa kablova duz ulice
i bandera po kojima pudlice cheshu svoje guzice
i oshishane chekaju ispred prodavnice
dok ne izadju njihove debele gazdarice

---------------------------------------------//----------

Sloboden den, knigi naokolu od faksot i mrsni rapoini so zverovive :D dobaaaar ponedelnik dobaaaaaar :) (-:

p.s ja simnuem i The Mentalist i ke se ostaam pred pc izglea, pointeresna serija oddamna neam videno.

Кајганче си земав книгата,чајот и на тераса да си читкам :P. Времево е врнежливо па да дишиме малце свеж воздух :)

Aх кајги ,

дождот непрестано врне , некој работник на отворено накиснат е цел , а јас седам дома , јадам бисквити со чај и уживам во глетката надвор .
Барички со вода , чадори , капки дожд кои непрестано паѓаат по покривите на куќите а и по некои "лоши" капки кои директно му влегуваат на комшијата во собата преку прозорот оставен на кипење пред да замине сабајле на работа за да му биде свежа собата кога ќе пристигне дома .

Ахх , сум немал леб дома ...

притисок,самоуништување,притисок,притисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисокпритисок

сам себе се напнувам.........

она вели че биде.......демек

Господ да ни го благослови племиерот, но и идниот претседател ако секако ги пикнат волонтерите во општина кој архитектура, кој сообраќаен факултет а без кола, друг безбедност а неможе да препознае зоља (а за нишанеќе ЛОЛ) и така.

Ама ајде една вла(да)ст не убива Народ ама дека лоботомира конечно се уверив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom