Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве пак јас,здраво здраво :love:
Знаеш си размислувам една тема у последно време...
Немало неосвоива тврдина,имало лоши освојувачи.Соодветно на тоа,нема неосвоива дама има недоволно добри мажи?
За да привлечеш добар маж,соодветно треба да си дама.Мажот почитува,тогаш кога ке му дадеш нешто вредно за почит.
И сега во што е проблемот?
Ке отворам тема за ова,знам.

ДК
Мора после чинам 17 години колку и што пратам КАЛЧО да пуштам една благодарност до ТВ Телма што беше верна со преносите од италијанското фудбалско првенство од 1996та, веројатно овојпат немаа доволно моќ за да продолжат. FORZA Телма FORZA INTER!

Амор,

Ми избришаа ретардирано мислење и не ме почастија со казнен поен.

success_kid-other.jpg

Здраво..

Fuck you squares,the circle got smaller,the castle got bigger,the walls got taller

Чао

Драга,
маалските кучиња собираат други кучиња и по цел ноќ се борат и се јаваат и лаат низ улица. Сите комшии имаат внесено камења дома за да ги гаѓаат од прозорец. Али денес малце поостро напаѓаат. Прво пукнаа 3-4 петарди, за да му текне на еден паметен комшија да ги гаѓа со стар лустер (?). Еве ја сега комшиката мете ли мете ... А таман кога се скрши стаклото си помислив отиде нечиј прозорец...
Да се чудиш само нема друго.

ДК
Уште малку септември. Отиде летово.... а јас ниедна лектира не прочитав :P
:icon_lol:

Еееј, ти текнува кога ни викаа, ќе го бараш ова време назад, ама нема.
Порано септември го мрзев зошто беше крај на распустот. Сега искрено добро би ми дошол. Аман веќе од вруќини.

Сакам да ми кажеш,да ми пратиш некој знак.Во дилема сум.
Дали би бирала нешто 100% сигурно што го сакаш и што ќе ти овозможи многу,или пак би бирала нешто што не ти дава ни 1% сигурност а мислиш дека поубаво ќе ти прилега?
Чувствувам некако се потешки времиња доаѓаат,еве ни во маица само не можам да седам овие неколку вечери,дождот денеска ми мириса на есен веќе,мојот период од годината :)
Но сепак,повторно секој во свој свет,а под мантилчето и капчето приказна да раскаже и знаеш,мислам дека и покрај се,најосамено се чувствувам тогаш.А мое време било.ellsworth-03.jpgЌе одам да си земам нешто,свежо на терасава...

Кајги го знаеш тоа чувство кога знаеш дека ќе бидеш заебан и чекаш да се случи.
Еве јас то чекам сега...

Драга,
Велат, во виното била вистината. Колку само не се во право. Штом можев ја вечерва при толку испиено вино да ги убедам сите дека се е во ред, значи или виното не содржи никаква вистина или пак ја сум станала професионалец во глума.
Ајде да одам да си легнувам. Утре рано ќе ме будел г-динот за на кафе :)
Лека ноќ

DK, came here to write few words... I wrote too much already (yesterday) so now, just...

Не ми турај сол на рани, посебно не на тие што болат повеќе... тогаш си имам одбранбен механизам, онака автоматски па ќе се лутиме... безвезе е, кога кажувам дека е океј е океј и така останува, немора да го тестираш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom