Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
u know what rly grinds my gears 2

Уште од мал го познавам, со години. Идол ми беше, ментор if you will, човек кој го почитував многу. Не само од мене, и од многу други луѓе човекот е сакан и почитуван. Таква личност не се раѓа два пати. Поминал низ многу, и пак издржал. Начитан, учтив, филантроп, забавен...само позитивно за него.

За сега ова да се случи...да лаже. Ај да ме лажел само мене, ќе го преболев некако тоа и ќе го сфатев како да е направено од лични причини, ама тој ги излажа сите. Никогаш не очекував вакво нешто од него, никогаш! Премногу сум разочаран. Се откажувам од тебе.

Игоре, не сме глупи ние, знаеме дека ова е блуз. За кој кур не` лажеш дека не е блуз?!?!

пичката на лубеница и мирисала.....сеуште не знајме дали се мисле на зрела или скапана :pos:

А релната не ми пече како шо треба,наместо печена пица јадев сува пица.....а кој ми е крив кога не а префрлив во другата релна.

Дојди лето,и на сите каа ни дојди едно убавина.....чудо од каде тоа така "наеднаш" убавина. :facepalm:

Драга,

Вчера цела вечер се дружев со девојката со тетоважа на змеј.
А оваа вечер со педесет нијанси сиво.

А сабајле си патувам за Охрида - града, да се одморам од градов кој ме гуши.

Д.
па сеа кога не водам дневник мора тебе да ти пишувам инаку се што доживувам пропаѓа во вода. вака се ми е запишано и после некое време си читам......
инаку со случката од вчера (со чичко ми), уште сум во шок и не знам како да постапам и да изреагирам. ако отворам уста ќе се растури семејството, а ако не кажам никому (освен тебе) ќе експлодирам, мајке ми......прееска го видов, кога идеше од работа или кај и да бил со таа проклета кола, само ме погледна под око и ни здраво не рече...... зошто баш јас мораше да го видам со ку*вата.......и што сум воопшто јас крив, што не ми ни зборува повеќе ????? не се плаши драг мој чичко, не кажувам на никого, нека остане наша мала тајна :rolleyes:
инаку драга прееска барем за момент успеав да се изнасмејам од срце....
бевме на кафе неколку души ама на крај коа се разделивме останавме да одиме кон колата само јас и најдобриот другар.
колата беше подалеку од кафичот па ај малку и пешки. пред нас одеа муслимански постар пар, околу 50тина години нека имаа. жената, знаеш, забулена као нинџа, овој мажов си оди со рацете позади грб, полека си туркаат и туку овој одеднаш и вика: Еј вечер коа ќе ти се качам нема бегање!!! :unsure: ја го гледам другарот, тој мене ме гледа со веѓите кренати и ми вика what the fuck? и ја готово коа ќе му ја видам фацата не можам да се контролирам, и слушај на цел глас коа сум рикнал да се смејам, не можев да се воздржам...:pos:...толку смешно ми дојде во моментот......:pos: кај се напали бе чиче? на неа ни ѕирка, ни проѕирка и се гледаше, само очите и трепкаа :pos::pos: и плус нели сеа постите им се? :cuc:
како и да е, ме изнасмеја чичето кој и да беше :pos: а после коа сети дека зад нив има луѓе т.е ние демек смени тема и и вика: Абе се јави Енес вчера? кога ќе оделе италија?
:pos::pos:

д
као мало дете се радувам на нови ствари, ама не ми трае ногу време. Почнав брзо да изживејувам се. Неќам така, ај сеа да си поминам убаво на карибите и убава боја телото да ми стане. Сакам и рамото да не ме чеше толку ногу, а неам ништо посебно на него. Така му текнало и се драпам веќе саат ипол. Белки коа ќе си легнам ќе престане. Седумнаес пати направив пауза додека го пишував овоа за да се почешам.
драга редно време е да ти признаам, сеа дознав и ја. Испомешани чувства кон околината ме бунеле цел живот. Драга, не верував ни ја ама ја сум пед......антен. Ха заебав ве, на еден статус ја видев смешката и морав негде да ја пишам. Ногу е смешна нели. Да. Не ми се спие ама ќе си легнам за инат на рамото и да идам на ботокс утре а?

Well, работа до 7... спиено саат време, утре фери во парк, ќе лумповам од шанкот :D
и на рацеве иам еден ред црн, еден црвен (денешен) и еден бел (стар, покриен)... кое шаренило ми е кожата мухахахаха :D а и се собра екипата и седнавме една, уште една, па уште многу по уште една и речиси сум пијан ама знам дека ми се спие :)
и оваа прилика ја користам да поздравам една девојка, што ако ме сечат за сметката на телефонот, ќе им кажам дека јас сум крив... и извини шо сум (можда) тапа на телефон :D

Знаеш кајги...мразам да читам постови со милиони смајли..... Разбирам да има смајли, ама на секој збор.
Одамна немам пишано. Па ајде 'нек се угоде'.

ДраанКоу..
Иронија е да си млад таксист а да смрдиш на стару новину
Што мишка ке беше тој ?
Днска сам станаја рано, ке пазару па милфицу ке иам на кафе(читај хардкор секс) ваљда ако даде : )
Хепи Илинден виа ТАПАталк аша триста једанаес

И така уште еден 2ри август. Е ајде, нека ми е вечно името. Да си го дочекам и прославам уште 100 години. Од преги прочитав 5-6 статии за Св. Илија. Побожен скоро ич не сум, ама овој лик го почитувам - јбг име му носам :D. Рака на срце јас си го славам него уствари, а не борбата и востанието толку. Ќе има вечер брда и долини .. Само читави да осамнeмe.

Оваа си ја самопосветувам !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom