Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Дебелкото со шорцот пак го тепаше Србинов. (n)
Не дека јас сум му наклонета на Србинов (ич), али пак овој со шорцот ко појава не можам да го сварам, не знам, ко некое дебилче ми е. Убав бил. Виц! :pos:
RocknRolaa да не го испуштиш :pos:

Него драга,
да се надовржам членовите да оставаат празно место после интерпункциски знак секад. А и после прашалник обавезно точка. :icon_lol: И ондак то.

Него дај више нека престанат! Цел ден слушам врррр врррррр вррррррр, а сакав да си учам,

Kajg,
Ne vrtam ziva sila vekje bre! Temi za matura, prashanja, dela i trista chuda ! Samo me stavaat vo zbunka, budala sho gi otvaram tie temi sto se zamaram! Utre ima da rasturam i toa e toa ! Ee taka da znaes, kje te izvestam shtom zavrsham, shto sum napravila!
otidov da odmoram mozok
ostani mi zholta :)

Деее моја кајгано, чудна работа ти е човековиот ум...
Во последно време многу сонувам, и тоа многу чудни и неповрзани сни... Луѓе, места, случки, се е толку измешано што дури и додека трае самиот сон, свесна сум дека сонувам.
Но дефинитивно најчудно нешто ми се случи денес. Ноќеска сонував една личност со која веќе неколку години не сум имала никаков контакт, личност на која веќе долго време воопшто и немав помислено. Баш памтам, утринава кога се разбудив се чудев од кај баш таа ми дошла на сон.
И сега, пред неколку часа, дознав дека истата таа личност денеска починала :( Случајност? Можно е, но сепак малку ме наежи... Мислам дека ќе почнам малку посериозно да си ги сфаќам соништата после ова...

кајги,го сваќам windfucker, и ја така би реагирал,е такво време дојди за нас....гревчиња

утре ќе ти кажам нешто сега не.....
:)

Draga kajgana ne sakajki mi se raspia ovaa vecer planot so si go zamisliv i toa radi nekoa so veke ronka ne vredi u mojot sladok zivot ... Valjda utre ke si pominam uste poubavo i toa so nekoja sto navistina vredi da mi rasipe moment :)))

Е баш тоа мала !? Или ќе ги скинеме, или ќе не пеплосат .... :cautious:

a3YvXe3_700b.jpg

Драга Кајгана

Абе, до мене ли е, или се накотија страшно многу црнци во Македонијава? На секој пет метра денес ги имаше, за момент помислив дека сум во друга држава.

И све фатиле плавуши бре ... па ..па ..па ..

Да не ме сфатиш погрешно, не сум ти некој расист, само малку ме зачуди глетката. Се осеќав како да сум хибернирал, и разбудил во некоја друга доба :D.

Мислам дека ова денес, вечерва, даде нова дефиниција на терминот Црни Петок. Мислам дека и во Америка имаат слични настани (Black Friday)

PS: Драга, колку клише е за свадбен подарок да подариш ....... миксер? o_O

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom