Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки сите што сте ит мајти струка и се пронаоѓате во овие позиции, еве ви шанса во една од најдобрите и најплатените компании на Балканот:
http://www.nordeus.com/jobs-location/skopje/
Ајт со среќа.

http://tocka.com.mk/1/96906/makedonskite-sovetnici-vo-opstina-kicevo-ja-napustile-sednicata

Кичево.мк пишува дека во гимназијата „Мирко Милески“ и во основните училишта „Кузман Јосифоски – Питу“, „Д-р Владимир Полежиноски“ и „Христо Узунов“ во Другово, каде наставата ја следат македонски класови, советниците на ДУИ во секој Управен одбор вметнале по еден Албанец. Додека, пак, во Управниот одбор на гимназијата „Дрита“ и по основните училишта каде наставата се изведува на албански јазик нема ниеден Македонец.

избери дела, they said......македонија се сака со дела, they said.

Кој кур па сеа сите олд персонс лаверс станаја, постираат слики на фејсбук од баби со лукови на пазар шо продаваат, па да ја видев сите пари ќе и ги даев, рацете да и се позлатат, мислам неам ништо против стари луѓе, ама секој ден насабајле пазарон у Ѓорче пун е со стари баби и дедовци, па глеам, се утепавте од давање на пари на нив. Ебем ти фејсбук хуманизмот, лицемерие.

So e ova be u mnozina ogovaranje?
"Lugjevo" demek, nema posebna licnost koja so go nervira.
Mene, primr....aj me mrzi

Најстариот облик на лотарија потекнува од римското царство во вид на заложна лотарија најчесто организирана од самите цареви. Овој прв облик на тн организирана лотарија се состоел во јавна делба на мали таблички на кои бил означен некаков подарок од помала вредност. Таквите лозови се делеле без надомест.
Нерон ги врзувал за нозете на разни птици така што масата народ се одавала на безобзирен лов на тие птици. :D
Замисли да беше живо братов, кои идеи за хорор филмови можеше да ги оплоди.

Го обожавам блендеров што го земав пред некој месец, една од најдобрите инвестиции во последно време :cool:

izvadio bi se nekako u mojim ocima... znas koliko sam te cenio...

Се сеќаваш ми вика кога не однесе на погрешна забава :icon_lol:, е како не влегуваме внатре и сите не гледаат :icon_lol:, шо е работава :pos::pos::pos::pos::pos:, изгинавме а бе знаеш на чија забава сме :icon_lol:? Седи куро те боли секако ме центар на внимание сега покрај шанк ќе се разиграм, е тогаш ќотек кога не јадевме....

Исто со пријателкава ја не знаев која е ја прашав да те честам кафе ајде ми вика, одиме во ...... седнувам и сите во мене гледаат :icon_lol:, се гледам на мене нешто да не не е во ред дуќанот запетлан ми е, под мишки не мирисам а и да мирисам далеку не можат да ме намирисаат и сите во мене гледаат :icon_lol:. Тоа тие да видат со кого е, брачкава ми вика а бе знаеш која е, е затоа :icon_lol:.

Вторава случка ме здрви повеќе затоа што не знаев зошто сум во центар на внимание, во првата ни стана јасно после одредени фаци кога ги видовме :icon_lol:.

680 000 илјади пати бев до пошта. 100 000 (пута 40 ден еден) факса пратив и на крај се јавувам не девојче нас факс ни нема стасано. Па ќе дојдам до Скопје по една фиска на сите ќе си зеам тоа шо треба да ми пратите во Велес и ај у пичку материну идете!

Кајг си реков сношти ќе ти пишам колку ми беше тапа денот, ама замисли немав интернет... и си се бафтав онака цела ноќ си се глупирав...
Сеа, не ми се мрда од кревет, неам кафе, а ни кој да ми направи, треба да одам на работа ама нее бе, не ми се станува упм, неможам да се движам некако... i feel tired... of all the bullshit that is happening ... fuck...

Добро е кајги бев преска на забар си го правев забот не болеше

Конечно ми се јави некој трезвен што знае барем мејл да ракува !!!
Па добро бре македонски пошти за кај сте вие?!?!?!

Вчера ја заебав работата колку што треба и не треба, денес или ќе ја исправам или уште еден погрешен чекор ќе ме носи во целосна пропаст.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom