Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

), а мене оваа година со месецов ништо, ама баш ништо ВАЖНО не се случи. Штета, баш кога очекував годинава нешто да се деси, не се деси... дека минатите години секогаш нешто важно ми се случува во овој месец, и секако ми беше еден од најубавите месеци поради тие работи. Секогаш се случуваа позитивни нешта.
Читам на повеќето февруари не им бил баш најсјаен, ама за мене беше најубавиот месец досега. Причината е што на овој први март правам точно месец со девојчето што најмногу го сакам.
Ама поентата не е да обрнуваме внимание и да ги обележуваме само датумите, како еден месец, пола година, година и слично, туку што мене секој ден ми бил исполнет со среќа како што никоја досега не успеала да направи да се чуствувам. И само се надевам дека истава личност ја правам исто толку среќна, како таа мене и ќе дадам се од себе секогаш да биде така.
, ама денес сум подобар, морам!
Ај идам да се спремам и да си направам нешто за јадење зошто ако полежам уште малку, ќе полудам 

( после ќе ставам слики), плус први е, и цел месец ако оди вака...мх мх.

, и на тоа дека цела недела бев болна, а сеа камино си го начукав со дрва и седам по куси ! 

.
И избркај ги облачињата молим те, ми се смачи од негативности насекаде.