Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Крк шмрк се најадов се напив креатин и сега до утре ова време само на вода 24 саати :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ми вика не сум бил свесен какви шокови на телото сум му правел, свесен сум јас и затоа го правам малку зацврснување малку повеќе издржливост :icon_lol:.

Го додадов вујче од Америка на скајпот мајка ми сака да го види, цела година бил таму а се немаат видено слушнато е тоооооо еееееееее.

Реков дајте нешто жестоко ние сме жестоки луѓееееееее.

Многу работи кажува мама, ама кој да запише!?

Од време на време си се присетувам од последниот концерт на Ејми и одма ми олеснува. Па срање има само у Београду! :pos:

Вел самтајмс ај гоу аут бај мајселф
енд ај лук акрос д вотр
енд ај тинк оф ол д тингс ват јор дуинг
енд ин мај хед ај пеинт а пикчр...

Кој е во можност нека пушти Алфа и емисијата “Еден бакнеж“, каде во живо изведуваат стари добри македонски поп песни.:cuc: Конечно нешто добро, домашно и квалитетно на наша програма! БРАВООООО!!!!:cuc::cuc: Плус во облачиња од страна даваат интересни факти за песната која се изведува во моментов. Ете само што заврши Не зори зоро и пуштија реклами.:icon_mrgr:

Одамна не сум била вака позитивно изненадена!:cuc:

П.С Како сум се смеела на сликава:

556541_10151381269587229_1181048185_n.jpg

:pos:

еееј давно ме ни је било..
абе кајги деновиве се ми е смешно. Праам работи ноншалантно. Се трудам да не бидам глупав. Некако сеа ми е ногу опуштен дел од животот.. Почнавме на школо а јас уште распуст си терам. Клише нели ? Абе да ама ај па навикни се ! Остај тоа.. Нешто па ме мачи. Пак ме пецка она за што ти бев зборувал. Си мислев помина, готово. Беше win-win ситуација. Барем според мене беше. Aјде не се враќам на тој филм.

Донт ду драгс кидс, ит ис а бед тинг. Блив ми.

Кајганче,

180 страни (теорија , скици , многу поделби )
Знаење на материјалот , 2 проценти .
Полагање - Среда.
Тежина на испитот - Најтежок до крај на студиите.

Се поставува прашањето , можам ли ?
Дали ќе се издигнам како Феникс од пепелта на расеаноста и интернет-висењето и ќе се фокусирам и ќе ја изедам книгава со концентрација на Бик во црвена боја ?

Дали да гледам мотивациони видеа на youtube ? Да шетам од крај на крај на соба како Балтазар и да викам "I can do it !" ?

Или едноставно да удрам сајн аут од кај тебе и фб и да зеам да престанам да се глупирам и да учам ? :pos:

Доаѓам по тебе , ти испиту низаеден со дигнат нос !

"Има да те фатам и за глава да те скратам " - Гаргамел

Кајганче!
Потурбо ден од овој - амин.Не станав од книга скоро 16 саата, се чудам се уште како тоа очите не почнале да ми паѓаат од толку читање.Се надевам напориве студентски ќе се исплатат еден ден.
Настрана тoa, мислам дека после периодов на учење, после тој што следува (опуштање, малку повеќе алкохол и забава), треба да си посветам време на себе и на моите интереси.Доста беше од исполнување туѓи желби, константно слушање на жалби и поплаки, а особено е доста од титулата - втора опција.
Убаво ми беше кога бев себична и рамнодушна, али глупавава зима, темна и депресивна, успеа да ја извлече таа скриена нежност и емотивност во мене.Полека почнувам да не ја поднесувам(иронично, пошо сум родена во зима).
Пролет доаѓај што побрзо!!!
И така:pipi:

Драга,
што ги тера луѓето да помислат дека нивните пари и статус се поважни од нивната душа и нивното однесување?
Дали вредностите се искривени само кај нас и кај нашите иселеници?:facepalm:
Не можам да сфатам зошто некој би помислил дека сите од земјава сакаат да се мажат/ женат со богати странци(не дека се далеку од вистината, ама дефинитивно има исклучоци). Стварно не ја сфаќам потребата на некои мајки да им избираат жени/мажи на своите деца, па не се бебиња за да не знаат што сакаат или да немаат уста за зборење.
Ех, Драга какво време дојде...(смајлиштосекрсти)
Поздрав со песнава (ова звучи како поздрави и честитки:icon_lol:, ама гајле ми е).

Драга песнава е заразна ептен ... :D мора да ја споделам... :)

Д.
слушај ја сега логокава:
- Знам дека мајка ти и татко ти се на работа ама ја сепак дојдов да видам што правите :facepalm:
пред еден саат комшивка ( а воедно и фамилија нешто, со баба кој знае што се) ми иде на гости. инаку ја сум сам дома, а женава е постара некоја година од баба. и ај сеа кажи што да правам?......
- Ј: идај влези, може кафе?...
- К: не, не, сега само што го испив....
- Ј: ок, како сте, што праите?.....
- К:добри, добри, мајка ти не дошла подолго време па реков ја да ве видам.......
- Ј: па мама ова време е на работа, кога ќе дојде еве низ дома има работа и нема време по куќи.......
К: знам, знам како е. ако таа нека си работи ја еве ќе идам да ја гледам
Ј: како се Џ и Џ (внуците во германија и се) ??? се јавуваат? добри се?
К: добри се, секој ден се јавуваат како не. ве поздравуваа сите, требаше да дојдат зимава ама им излезе работа.........
...................... (разговоров траеше 20тина минути)................
К: ај да си одам сега....
Ј: поседи (НЕЕЕ, ОДИ СИИИИИ ШТО ПОБРЗО) , да не сакаш сок, нешто?
К: не, не, уживај сега си пиев дома дојдов само да ве видам
:facepalm: :tapp: :гомце:
ја со мама немам направено толку муабет во животов, па да не зборувам за со баба, ама еве со комшивкава си позборувавме, си потрачаривме, си дознав новости за маалово.....абе милина........
НЕ ДРАГА ЛАЖАМ, МИ ИДЕШЕ ДА СЕ УБИЈАМ, ДА СЕ УПУКАМ ПРЕД НЕА, ПОСЕБНО КОГА МЕ БАЦИ ВО ОБРАЗ :гомце:
cry-baby-blog.jpg

Утепа ли се Драга ...

ејјј моментот кога излегуваат резултати и се молиш да имаш минимум само за да положиш и глеаш дека имаш 7ца. ФАК ЈЕА

Д.
Незнам за тебе но моето расположение драстично опаѓа,кога ќе видам некој од нашиве политичари на телевизија.

Кајганче!
Добро бе, како е можно?!
На сите им носам среќа, освен на себе:facepalm:
А јас највеќе посакувам среќа во тоа, повеќе од било кој друг...:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom