Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Грч во нога и насмевка на лице, животна лекција на тежок начин научена, а оваа ми вика многу напорен сум бил, ајде шо те ебам и тебе вештерке една :icon_lol:.

Денеска помалку луѓе помалку гужви...

Должен сум на К. коњак изгубив кладба на турнирот, вика нашите слаби биле ами јас за нашите сум не за педериве скопски му викам ќути тука сега ако треба ќе се тепаме :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, и изгубија а јас сум должен коњак :icon_lol:.

Ова спирулинава шо ја пијам чудни работи ми прави на физичко ниво, и како дополна од КАМ си купив фстаци и индиски ореви М. вика не сум знаел шо сум јадел.

Ајде go with a flow :icon_lol:....

Кајганче!
Уф, под огромен притисок сум..Имам милион работи и обврски и сите треба да ги завршам во најбрз можен рок.Сакам кога сум зафатена, ама ова стигна до точка на вриење.Кај и да е водата ќе истече надвор и ќе напраи се попара.
Ќе се трудам да преживеам, за после конечно да дигнам нозе на маса, испружена на фотеља и да кажам: животот е сепак убав! :)
На, да се размрдаш малку.Ајде чус :pipi:

Вчера гледав филм со Кејт Босворт (That face, damn she is beautiful) и си викам у себе, во стилот на тој костумисаниот мачор со весникот од 9гег : I should write a column ! I got some f*cked up shit on my mind ..

Btw, ептен е јака нели !? Оддамна ја немав видено, ми фалеше малце ... :love::love:

kate-2.jpg

Kajgana,

Sranja se deshavaat uvek. Ali momentallno ne bea ama ich potrebni:D.

Na svetov sum so edna cell, i kje dojdam do taa cell. Site shto mi smetaat apsollutno kje gi izbrisham, ne postojat. Prosto nemam vreme na nekogo da chekam ili pa da kinam nervi so niv. Stignav se vo zhivotov sam, apsollutno, zasllugata e samo moja. A nekoj kje dojde i op, da gi zeme? Little pussy, kade si trgnall? Dur da dojde rabotata ko posledno svetllo shto kje go vidaat da bide blicot na TT-to i mojata nasmevka : ). Bashka sum chovek shto ne zhiveam na tugj grb, ni na tugja nadezh, samo si chekam trpelivo i mudro, dok da se pomine granicata. Kraj kraeva bolje da pllache tvojata majka nego mojata be bratche. Te molam, ostavi me da si go ostvaram sonot, a jas kje te ostavam da zhiveesh..

Драга К.

Алал да ти е колку ебачишта си собрала на форумов..... свршувале по 6-7 пати едно по друго...алал да им е...
Незнам од кај потребата да лажеш на интернет луѓе кои 90 % нема никад да ги видиш..али јебеш логика...од увек била слаба страна кај нас човечкиот род...
И ќе завршам со еден цитат...
"Само две работи се бескрајни.... Вселената и човековата глупост....за вселената сеуште не е докажано,,

Драга,
еден другар ми рече Led Zeppelin биле казна за неговите уши.
Имам нагон да го unfriend .
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 03:35 ---
Хау абаут, тебе да те казнат со отсекување на ушињата? така и долгото нокте ќе нема што да чисти. И ти среќен, никад казната нема да ја доживееш.

Еј со кој памет ти глумиш улица и тежок лебар,
не се курчи ќе те најдат ко на Бекам џипот во Дебар!

Со кој памет бе?

Ај отидов да учам xD

Драга Кајгана,
питата со праз на мајка ми ми праи киселини.

Со што го заслужив ова?

Се молам последниве неколку дена, одамна го немам правено тоа, мојата молитва е за мало скромно нешто ама важно а за мене животно нешто.
И ми доаѓа во глава онај цитат од Бил Хикс :icon_lol:: Небото се симна и Господ ме погледна па ми даде подароци од проштевања, ме подигна на секое ниво психички, физички, емоционално....

Драга
Не ми се учи и не ми се скита веќе ова не е нормално секој ден како на норма да сум.....али ај откажи....неиде:(...ај седни да учиш, а имаш уште 3 сезони Criminal minds.....ни тоа неиде:(.

Покрај Ilumious уште некој летово може ќе скокне до Д Куинс Ленд :)
Има да верглам бритиш акцент дур сум таму па шо сака нека е.
Туку, нешто ми иде низ глава идеја да седнам да учам пошо полагања, едно друго, ама...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom