Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Со деца не се пија ракија че ти ја изеат салатата, ама денеска открив дека не се праело ни муабет за музика.

Од мајка му пичката време за самосожалување.
Курвите не нејќат и викам, другарче ми вика јас ќе ти дадам ама ти не си курва љубителка на сексот и другарка си ми :icon_lol:. А и се пости бре попот ќе се буни море кога не го изеде кучено кога идеше за славата вода да пее ќе живее :icon_lol:. Утре брат да слезиме ајде реков од мајка му пичката па и негова :icon_lol:.....

Прашај ја реков дали можи в газ да ја ебам и оваа кажуваше за колешката кога и го втерал во несвест паднала :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. и вика кој ти е дечко а бе кај го најде за маки да трга :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Вранец вино и вранец коњ....

248552_498105226899805_965370175_n.jpg

господе прати ми една ваква ти си семоќен.....

амин.....:cuc:

Кајги,

Денес испод црвенкавото небо дуваше еден свеж ветер, кој носеше само спомени, тага и други слични болести.

колку повеќе ми е од корист одморот толку повеќе ми штети, убаво е да се одмориш од нешто, али досадава .....
добра ноќ кајги и од тебе ме фаќа дремка

у свету постоји једно царство,
у њему царује другарство,
у њему је све лепо,
у њему је све нежно,
.................................

248552_498105226899805_965370175_n.jpg

амин.....:cuc:
Амин.
Имам таква слична во многу слична соба.
Само да ти кажам не се во изгледот.:vozbud:

I can't think today I has the dumb... а штотуку почнав да мислам и помина моментот. Како и да е, 4ти Јануари доста меланхоличен испадна, што ќе беше да не беше ако беше итн итн... немам време да размислувам за ова сега сесија иде.
И друга работа, легендата велела дека во возовите на маќедонски железници имало парно. Вистина ова? Или стариве ме ебаваат у здрав мозок?

Continuing our 15-part article series called Heal Yourself in 15 Days, today we focus on not doing something. In particular, I'm talking about not eating for 24 hours.

It sounds simple in theory, of course: Refrain from eating anything (or drinking any beverages other than water) for 24 hours. Your body has plenty of calories stored to carry you through those 24 hours, and the pause from digestion will give your body a chance to focus its healing energies on other parts of your body

Ауф утре ова го правам ррррррррррррр рррррррррррр Fuck what you heard
It's what you hearin
It's what you hearin (Listen)
It's what you hearin (Listen)
It's what you hearin....

Today is the first training after 1 month.
Lets go Кајгииииииииии :cool:

Седиме со другарчево конобарче у кафанче пред едно 6 саата онака лабаво... немаше нешо гужва, едно друштво наши и црнци американци мешани.... јадеа и пијеа цела ноќ.. И доаѓа црнецов на крај кај 4 саат и наместо бакшиш ни остава хип хоп цеде, сролан џоинт, кутивче weed и крикет запалка.... Какво опако нигериште... :icon_lol:

Ај поздрав одов да спијам...

коа сме кај нигерите, у тек на догаџајов... :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom