Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Dear, само да те поздравам....
666lz.jpg

Драга
Погрд ден од денес не постои до сега......дно на понижување, али ако ќе станам пак јас и тогаш многу работи ќе се сменат........:pipi:

Д, шо имаше една на Nouvelle Vague со румени образи од ладното, облечена во црно со сив шешир, абе како играше сите и се смееа, кругче и направија :pos:
Kako be ne sum go procitala mislenjevo? :D

Draga Kajgana :D
Sakam da te izvestam deka od denes ne jadam :D
Od utre fakjam orbitrekot :D
Fala mnogu za poddrskata :D

И славевме роденден на сестра ми. Братучед ми кој ,,замина" по магионичарство и илузии ни правеше од тоа финтите. Се чувствував како дете в игротека . Ј Б Г убо беше

Идам јас денес на забар така пресреќен бидејќи ќе ја завршам голготата со проклетата 6-ка на десна максила. Докторката ме пречекува со широка насмевка. Ми го вадат лекот и прашува дали имат матријал за пломба. Друга и враќа дека немаат. „Епа ништо, сега пак ќе ти ставам лек и ќе дојдеш друг ден“. Да нема материјал за пломба на стоматологија е како да немаат брашно во пекара. Ах, тоа прекрасно наше здравство.

Kajgana,

Si se shmekam so edna na fejsbuk i doagja momentot zboruvame neshto kafana voa noa, mi vika deka mozhela da ljoka pojke od mene? Da postapam soglasno Sussaro stajl? :sneaky:

Драга,
Ја више никада нечу да спавам, јер када спавам ја глупости сањам.
Љувоф и целуфки,
Н.

Кајганче!
Денов убаво почна.Станав, сварив кафе и читав весник у фотеља како некогаш.Јесда сеа има и електронски верзии од веснициве ама сепак јас сум по класиката:rolleyes:.
Фил Колинс на радио додека си спремам појадок и размислувам како ќе го искористам денов.
Постојано го чекам тој "прав момент" за да ги започнам преговорите со тато али цело време ми бега.Кога ќе дојде дома прво нешто што ќе напраам ќе биде тоа.Се надевам на позитивен одговор:)
А, и уште нешто.Приметив дека не сум јас фрикот кој избегнува премногу социјализација, туку некои други(кои за жал или среќа стануваат се поотсутни од мојот живот)се праат паметњаковци и мислат дека можам да им ги прочитам мислите или да се лигавам по нив за да ми напраат муабет.Well guess what, ain't gonna happen :sneaky:

Кајг. Ти пишувам од мобилен. Не искачај без шал и ракавици -friendly advice
<3

Д.
малку му прват докториве на министеров глуп. што се понаша бе онака, незаинтересирано??? е сега да даде господ да треба да оди на болница (дали за него, дали за децата) па тогаш ќе видиме што ќе прави. глупак. прост. наместо да им ја зголеми платата тој гомна јаде. :tapp: уште од сабајле да те изнервираат медиумиве.
а за учење преку глава имам...........

Идам јас денес на забар така пресреќен бидејќи ќе ја завршам голготата со проклетата 6-ка на десна максила. Докторката ме пречекува со широка насмевка. Ми го вадат лекот и прашува дали имат матријал за пломба. Друга и враќа дека немаат. „Епа ништо, сега пак ќе ти ставам лек и ќе дојдеш друг ден“. Да нема материјал за пломба на стоматологија е како да немаат брашно во пекара. Ах, тоа прекрасно наше здравство.
Не сакам да ти кажам со што чистат од што немаат материјали ни за чистење :( Уствари ќе го прашаме членот Лион, тој е експерт за секакви инвестиции и раководења. Вива Тодоров.

Драга, ми прска главата, носот ми е затнат, крш сум. Не мрдам од креветов денес. Да беше од аир програмава ќе гледав телевизија, ама кога некој одлучил да има турски серии 24/7... Ај ќе зјапам у таван, и така е поинтересно тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom